reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta niemowlaka-co i kiedy !

reklama
Mju według nie to ty jesteś supermamą. A co z tego, że dajesz dziecku słoiczki. Ja też chętniej czasem bym dała taką ze słoiczka ale mój Dominik wogóle nie chce tych zupek. Już próbowałam tak jak Renee mi radziła z gerbera ale nic. A to prawda, że te słoiczkowe czasem są zdrowsze. Ostatnio kupiłam marchew miała być soczysta idealna dla bobasa a jak ją mój mąż spróbował, który bardzo lubi chrupać marchewki to mi dał na spróbowanie bo taka była ochydna, że :szok: . Gorzka jak nie wiem co. Ja często daje ze słoiczków deserki jak nie mam pomysłu co przygotować lub obawiam się tych sklepowych produktów. Które teraz są niewiadomego pochodzenia. W ogródku już tam coś się zazieleniło więc za kilka miesięcy może będę gotować bez obaw na swojej marchwi.
Mju nie przejmuj się bo Anielka ma najlepszą Mamę pod Słońcem!

PODSUMOWUJĄC
Zajeb**** są:
  • mamy karmiące piersią
  • mamy gotujące zupki
  • mamy kupujące zupki
Zajeb**** nie są:
  • mamy dające dzieciom kotlety

PODSUMOWUJĄC
Zajeb**** są:
  • mamy karmiące piersią
  • mamy gotujące zupki
  • mamy kupujące zupki
Zajeb**** nie są:

Hahaha,dobre,dobre! :-D

Luczynko,pisalas kiedys,ze Oliwka lubi wafelki od lodow,tak jak Zuzia. ;-) Jest u Was Plus - ten niemiecki market? :-p Wczoraj tam bylam z Zuzinka na zakupach,no i zafundowalam Jej wlasnie takie opakowanie wafelkow. :-) Kosztowalo 2zl za 20szt. :-D Czyli,wychodzi dokladnie po 10gr sztuka. :-p :-D Wiec,jakby nie patrzec,strasznie tanio. :tak: :-D U Nas w tych budkach z lodami,wafelek kosztuje 30gr,heh. ;-)

Poza tym Moje Dzieciatko wczoraj po raz pierwszy zjadlo kaszke BoboVity - malinowa na gesto. :-) I bardzo Jej smakowalo takie amu. :-D :tak:

PODSUMOWUJĄC
Zajeb**** są:
  • mamy karmiące piersią
  • mamy gotujące zupki
  • mamy kupujące zupki
Zajeb**** nie są:
Dzikidzik a co z mamami karmiącymi bebilonem hmmmm???:wściekła/y: nie moja wina, że mnie pocięli i cyce odmówiły posłuszeństwa:-p
podsumowując Mamy karmiące bebilonem też są zajeb****:-):-):-)

reklama
Dzikidzik a co z mamami karmiącymi bebilonem hmmmm???:wściekła/y:
mowy o marce mleka niebyło, a ty co Aniu w NUTRICI pracujesz?:-D i reklamą im robisz!;-):-)

dziś spytałąm lekarki do kiedy daje się wit. D, bo ktoś pisał że już niedaje - chyba:baffled:. No i powiedziała mi, że można dawać do 18.................................roku życia:-D. Spytałam czy można dawać zamiast wit. C i D, Cebion multi czy Juvit multi, no i ona że niema sensu dawać wogóle preparatów wielowitaminowych, chyba ze po jakichś choróbskach.
Taka oto ciekawostak została tu przedstawiona!:nerd:

Do góry