reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta niemowlaka-co i kiedy !

Dziewczyny! Mam pytanie-z jakich firm dostalyscie paczki? Bo my dostalismy najpierw z BoboVity (NUTRICIA), potem z HIPPa a dzisiaj z NESTLE (2 lyzeczki, probka kaszki bananowej, probka Misiowego Ogrodka i probka mleka). A czy GERBER tez wysyla jakies paczuszki dla dzieciaczkow z probkami? Bo nie wiem czy jeszcze czegos moge sie spodziewac czy to juz koniec milych akcentow;-)

reklama
Luczynko ja dostałam paczki tylko od tych 3 firm. Wydaje mi się, że jakby Gerber miał zamiar się przysłać to juz by to zrobił.;-)

Renee ja pytam bo nie wiem jakie firmy przysylaja a tak wogole to my bardzo pozno dostalysmy te paczki, z HIPPa w zeszlym tygodniu a z NESTLE dopiero dzisiaj :baffled: i nie wiedzialam ze mozemy kody z opakowan zbierac i cos za to dostac a z HIPPa wyrzucilam juz cale mnostwo sloiczkow, szkoda :-(

Ja dziś dostałam z Nestle i tam też trzeba kody zbierać ai też poszło mnóstwo do kosza...

Z gotowaniem tych zupek dla Maciusia na miesku, to chyba jednak jeszcze troszke poczekam, moze 2tyg, moze 1miesiac, choc Macius zaraz skonczy 6 miesiecy:tak:. I bede robic tak, ze najpierw do wywaru z warzywek bede dodawac po lyzeczce wywaru z mieska, i tak stopniowo coraz wiecej, az wreszcie beda to zupki na wywarku z mieska:tak:

Ja dostalam tylko probki z Nestle(w grudniu) i Hippa(w styczniu). Z Bobowity nie:-(.
Margolis, u mnie nie bylo zadnej inforamcji o kodach w Nestle:wściekła/y:, czy tam trzeba jakies kupony wypelniac?

HURRRRRRRRAAAAAAAAA!!! :-D :-D :-D Zuzia je te niebieskie mleczko!!! :-D Pierwszy raz,jak Jej je podalam,to zjadla az 225ml!!! :-D Jak nigdy. :-D I nawet po nim zaczela jesc spowrotem zupki! :-D Fakt,ze z butelki,ale dobre i to. :-D Potrafi zjesc nawet 160-180ml zupki. :-D :tak: Normalnie cuda dziala to mleczko! :-D POLECAM WSZYSTKIM NIEJADKOM! :-D :-p Kupki robi,wiec wsio jest ok. :tak: :-D

No i ostatnio tez wlasnie dostalysmy paczuszke z Nestle. ;-) :tak: :-D

Agutko, brawa dla Zuzanki!!! A co to za niebieskie mleczko? Pytam z ciekawosci:-)( Macius jada Bebilon na zmiane z Nan). Maciejek zupki jada lyzeczka, co mnie ogromnie cieszy, ale kaszke daje mu w butelce.

Royanko,Moja Zuzia tez zupki jadla lyzeczka,a pozniej przestala je jesc juz na dobre. :-( Ale odkad sie przeprowadzilysmy i zaczelam podawac Jej te niebieskie mleczko,czyli te zwykle mleko w proszku,na ktorym My bylysmy chowane ;-),to znowu zajada sie zupkami,ze hej. :-D Wkrotce tez powrocimy do lyzeczki i miseczki. ;-) Narazie lyzeczka jemy tylko deserki. ;-)

reklama
Do góry