reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta niemowlaka-co i kiedy !

Ja dostałam w sumie trzy paczki z Nutrici (BoboVita), Nestle i z Hippa. Ciekawe czy jeszcze coś się przyśle, bo nie miałabym nic przeciwko:tak: ;-) :-D :laugh2: .

reklama
No to my jeszcze nie dostalismy z z Nestle ;-) i apropo dyni z ziemniaczkiem hippa, wymieszalm dzisiaj go z zupka jarzynowa bobovity, ktora kupiłam w większych ilosciach a maly nią pluł ;-) zajadał ją jak dziki, z czego się cieszę ;-)

Ja też jeszcze nie dostałam Nestle, za to dzwonią do mnie jakieś baby i proponują ksiązki lub czasopisma za darmo, ale musze zapłacić za pakowanie i przesyłke :wściekła/y: Idane mają ze szpitala, z tych ankiet...

A jakie mleczko piją Wasze dzieci? Bo ja własnie przechodzę na Nan Ha2, ale strasznie to drogie, tylko troszkę sie boj zwykłego Nana jeszcze, bo oboje z mężem mamy jakieś alergie, ja na kota, on na pyłki.

............ciekawe czemu nie cielęcina skoro robią takie słoiczki
chodzi o to, żeby dawać białe miąsko, a nie czerwone:tak:

Maja pije Bebiko 2

Manatko niektóre mleka są na receptę, jak moja mała nietolerowała laktozy to miała pić Bebilon Pepti i puszka kosztuje 22zł to ja z receptą zapłaciłam połowę. Tyle, że i tak niechciała go pić /paskudztwo/
zawsze jednak możesz zapytać lekarza
zobacz
[url=http://www.nutricia.com.pl/produkty_marki.php?and=BEBILON]

My dostalismy paczke tylko z BoboVity :-(

Oliwia pije obecnie Humane 2 Plus z Prebiotykiem :-)

Miśka a moja Oliwka wrecz kocha zupke jarzynowa z BOboVity, zjada kazda ilosc :tak: no a dynie z ziemniaczkami tez lubi, moja Mały Głodomorek :-D

LUCZYNKO, czyli coś łaczy nasze bobasy ;-) dynia z ziemniaczkami ;-) ;-)
hahaha niezly początek?!

reklama
IGOR TEŻ PIJE NAN2 A WCZEŚNIEJ TO BYŁ NAWET NA NUTRAMIGENIE, POTEM NAN HA2 A TERAZ JUŻ OD MIESIĄCA NAN2.IGOR NIE CIERPI KASZKI RYŻOWEJ Z MALINAMI !!! KOLOREM TO I ZAPACHEM A NAWET SMAKIEM NIE PRZYPOMINA NAWET MALIN , WIĘC WCALE MU SIĘ NIE DZIWIĘ :no: A JAKIE KASZKI LUBIĄ WASZE DZIECI ?

Do góry