reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta niemowlaka-co i kiedy !

No to muszę przegrzebać jutro sklepowe półki w poszukiwaniu tych pyszności:tak: :-D :laugh2: :-D , ale do tej pory nie rzucił mi sie w oczy taki deserek z dziką różą.

reklama
A Julence kipsciuchno idzie pałaszowanie nowinek :-(
Jabłuszko jej niesmakuje marchewka tez banan brzoskwinka równiez. Jak próbuje to tak sie trzesie ze hoho. Teraz sie wycfaniła tak ze nawet jak jej podaje butelke z mleczkiem to zaciska usteczka bo pewnie mysli ze znów jej dam jakis wynalazek. Dopiero dzis spałaszowała kaszke babnanowa :-D
Moze jakisprzełom :-) Mam takanadzieje :tak:

Nadziu mojej Ali jabłuszko i banan też nie smakowało:no: , za to jabłko z marchewką Bobo Fruta jak najbardziej:tak:. Jej ulubione deserki to morelki i brzoskwinki z Hippa, bo są naprawdę pyszne.

No ja Julence tez własnie kupiłam Hippa i Gerbera ale niestety konczyło sie na tym ze ja zjadałm a Julenka tylko góra dwie łyżeczki Ale za to mnie szło wysmienicie mniam mniam :tak:

Agutko moja Oliwka jadla juz wiele razy deserki z dzika roza i bardzo Jej smakowaly ale i tak najbardziej smakuje Jej deser jablko i winogrona z BoboFruta :tak: Dzisiaj probowalam dac Jej jablko i winogrona z kleikiem ryzowym z HIPPa z serii Owoce&Zboża ale plula tym na kilometr. Wogole nie wiem czemu bo mnie to bardzo smakowalo ;-) Ale wogole byla dzisiaj jakas marudna przy jedzeniu, wiec schowalam deserek do lodowki i mam nadzieje ze jutro pojdzie Jej ten deserek lepiej.

Mamuski,powiedzcie mi jedna rzecz. Chcialam kupic Zuzi brokuly do zupki,ale nigdzie swiezych nie bylo. :baffled: :wściekła/y: Czy moge Jej kupic mrozone? Nic Jej po nich nie bedzie? :-(

reklama
Chyba nie,bo przecież nawet zalecają,żebyw zimie mrożonki.A byłas w jakimś dużym sklepie? wiem,że tam nie jest wszystko super świeże jak na targu,ale mój mąż ostatnio kupił brokulka w hipermarkecie:-)

Do góry