reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta niemowlaka-co i kiedy !

Dla mnie też marchewka z jabłkiem z Hippa jest bleeeee:no:
Za to morelki hippowskie pycha! Hipp chyba jako jedyna firma robi brzoskwinie, morele i gruszki. Musimy jeszcze wypróbować te brzoskwinki i gruszki, bo morelki Alicji bardzo przypadły do gustu.

reklama
IGOR lubi wszystko z HIPP-a nawet ze smakiem zjadł szpinak z ziemniakami :szok: aż się sama dziwiłam , bo to jest straszne papu:baffled: takie zielone:eek:

Mju,z Naszymi Dziecmi,to jest tak,jak z nami - doroslakami. :-p Ja np. strasznie nie lubie watrobki (bleeeeeeeeeeeeee!!! :baffled: ),a inni za nia przepadaja. ;-) Tak samo dzieci,maja rozne potrzeby,rozne smaki. Kazde jest inne. ;-)

Przyłączam się do Agutki i Renee, również nie cierpie wątróbki choćby niewiem jak dobrze była przyrządzona. I też odrzuca na sam zapach.

reklama
To mycha witaj w klubie bo ja też lubię wątróbkę :-) Jest pyszna ;-)

Ja kupiłam malemu ostatnio Nan1 ale jeszcze mu jej nie dałam. Chciałam dawać mu po kąpieli na noc bo gorzej spał budzil się co 2h ale wstrzymałam się i wyobrażcie sobie zaczął lepiej mi sypiac więc jeszcze Nan1 poczeka Niedługo muszę mu dać spróbować żeby jadł jakieś mleko jak bede w pracy.

Dziewczyny mam pytanko czy wasze dzieci mają jakąś wysypkę czy raczej mają ładną skórę?? Bo mojego Kamilkowi wyskakuje wysypka i niewiem z czego a nic takiego nie jem żeby mu szkodziło:-( JUz nawet odrzuciłam oliwkę Bambino a kupiłam oliwę z oliwek za wskazaniem lekarki i zmieniłam proszek. Zastanawiam się czy nie zrobić mu jakiś badań to nie jest takie mocne bo znika mu jak go naoliwie ale denerwuje mnie, ze cos mu wyskakuje.

Do góry