Mycha Oliwka nie budzi sie o 23 na jedzonko, ona o 23 dopiero idzie spac a jak zje o tej 23 to spi do 11-12 w poludnie bez pobudki wiec wydaje mi sie ze to dlugo bo jak na takie malenstwo 12 godzin snu w ciagu to dosc duzo, a wole dawac jej lyzeczka ta kaszke bo szybciej bedzie wcinala z lyzeczki i wtedy przedzej odstawimy butle (oczywiscie w odpowiednim czasie ;-) ), a kazda nowosc wprowadzam jej po co najmniej 3 dniach, tak tez dostala kaszke-3 dni po jabluszku gdy widzialam ze nic Jej nie dolegalo. OCzywiscie moze to byc tydzien, ale u nas sie to poki co sprawdza
Renee widocznie Twoja Ala nie moze jeszcze lizac czekoladki, ale Oliwka juz dawno lizala czekolade, mandarynki (ktore nawiasem uwielbia ;-) ) i pare innych potraw i nic JEj nie bylo :-) oczywiscie gdby miala jakies krosteczki to bym Jej wiecej nie dala, i nie dziwie sie ze jestes zla bo ja tez bym sie wscielka gdby moja tesciowa dla cos Oliwii bez konsultacji ze mna
Renee widocznie Twoja Ala nie moze jeszcze lizac czekoladki, ale Oliwka juz dawno lizala czekolade, mandarynki (ktore nawiasem uwielbia ;-) ) i pare innych potraw i nic JEj nie bylo :-) oczywiscie gdby miala jakies krosteczki to bym Jej wiecej nie dala, i nie dziwie sie ze jestes zla bo ja tez bym sie wscielka gdby moja tesciowa dla cos Oliwii bez konsultacji ze mna