reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta niemowlaka-co i kiedy !

reklama
Widze,ze coraz wiecej jest Was tych jajkowo - jaecznicowych. :-D Dobrze wiedziec. :cool2: :-D :tak:

Dzikidzik,jestes wielka! :-D :-p :-D Dzieki za te podpowiedz,co do mlecznej kaszki. :-D Kupilam dzis Zuzi ta truskawkowa z Nestle (mmmmmmmmmniam!),no i pierwszy raz zjadla cala porcje takiej na gesto! :szok: :-D

Mju ja juz kilkakrotnie dawałam mannę i nic się nie dzialo,no może troszkę twardsza kupka;-)

Leoś wcina kaszkę manną,błyskawiczna, szybciej się gotuje, wczoraj kupiłam makaron, bardzo drobny, takie małe gwiazdeczki, wcinał az mu sie uszy trzęsły! ;-) a do tego danonki, a dzisiaj pierwszy raz zjadł obiadek z rybka, taki kupny, nawet mu smakowało! ;-)

Na zwykłym krowim mleku ;-) jak byłam niedawno na badaniu kontrolnym to lekarka mówiła, ze mały moze juz je konsumować, zwłaszcza ze mleka modyfikowanego juz chyba z 3 tyg nie rusza, mie chce go i juz, no i co miałam zrobic? mówiła tez, że mogę mu gotować budyń, i gotuję, bardzo go lubi,żadnych sensacji nie miał po krowim mleczku, wszystko jest ok!

A my robimy manną na niebieskim mleku, Ola też żadnego modyfikowanego mleka nie tknie, pije albo mamusine albo niebieskie

:szok:

A jednak zaczely kolejne z Was podawac niebieskie mleko! :szok: A tak mi sie dziwilyscie. :-p :-D Zuzia tez za nic w swiecie nie chciala tknac zadnego modyfikowanego. :-( Dlatego wtedy zaczelam Jej podawac niebieskie. A teraz,cale szczescie,przekonala sie do Bebika,bo kurde,pojechalabym z Nia do tych Miedzyzdrojow i musialabym stac i gotowac mleko. :baffled: Boziu,ale ja wygodna jestem! :szok: :-D :-p
No co! Wczasy to wczasy! :cool2:

Agutko a czemuż ty to mleko gotujesz, przecież w przepisie jest napisane, żeby zalać przegotowaną wodą. Ja je gotuję tylko przy okazji kaszy albo kisielku

reklama
Magda,ja mialam na paczce napisane,ze mam rozrobic w chlodnej wodzie i dodac do wrzatku i zagotowac. :eek: Hm... No i moja Mama tez tak robila dla Nas,jak bylismy mali,wiec oprocz przepisu z paczki,bralam tez przyklad z Mamy... To mnie zaskoczylas teraz! :szok:

Do góry