reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta niemowlaka-co i kiedy !

reklama
Agutko,WOjtus co najmniej od półtora miesiąca wcina całe jajeczko i nic mu nie jest.I nawet jak byliśmy u p.doktor to pytała czy je już całe jajeczko,więc myślę,że to już najwyższa pora;-)

Edytko,sliczne dzieki. :tak: :-) Chcialam sie dowiedziec poprostu,czy tylko ja sie pospieszylam z tym bialkiem. :-p :-D Dalam dzis Zuzi na sniadanko jajeczko na twardo. :tak: Cale jajeczko. :-D I zjadla i do tej pory zadnych dolegliwosci u Niej nie zauwazylam,wiec bialko wchodzi do Naszej dietki. :-D :tak:

Adaś też już gdzieś od miesiąca wcina jajecznicę.
Pierwszy raz zrobiłam na parze, a teraz już na masełku i ze szczypiorkiem :-)

Agutko ja tez robie Oliwci jajecznice ze szczypiorkiem i jest pychotka :-p:tak::-) Wiec nawet sie nei zastanawiaj tylko zrob taka Zuzince ;-)

A ja do jajeczniczki dodaje pokruszony chlebek i nie daję go potem do zagryzania;-) a ze szczypiorkiem tez robię;-)

reklama
Ola też wcina jajka i poza tym generalnie skubnie prawie wszystkiego co my jemy. Ostatnio wcina serki homogenizowane, zjada całe opakowanie 200g co jak na moje dziecko jest nielada wyczynek

Do góry