reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta niemowlaka-co i kiedy !

reklama
Agutko a cos Ty sie Kochana tak uparla na ta kaszke brzoskwiniowa :confused: :-pPrzeciez jest tyle innych wspanialych smakow. Ja tam nigdy nie szukam zadnej konkretnej tylko patrze co akurat jest w sklepie i z tego wybieram ;-)

Luczynko,bo ta brzoskwiniowa jest bardzo smaczna i pachnie cudnie,no,a poza tym w bezmlecznych za duzego wyboru nie ma. ;-)
No,ale na szczescie w Tesco ja dorwalam! :-D :tak:

Nie wiem czemu ale moje bąble jedzą bardzo chętnie kaszki bezmleczne a te mleczne dużo gorzej. Fakt, że te pierwsze dużo lepiej pachną... mimo, że używamy NAN3. I do tego jedzą tylko kaszki Nestle bo inne im nie wchodzą...

Co do kaszek to Ola je tylko Nestle mleczne o różnych smakach, dla mnie najlepsza jest truskawkowa i taka zwykła bez żadnych owoców.
Agutko a czemu nie możesz kupić mlecznej?. Mnie się zawsze wydawało, że tych bezmlecznych jest większy wybór. Na brzoskwiniową jeszcze nie trafiłam, kupuję morelowe, bananowe, malinowe i truskawkowe.

My jemy kaszki BoboVita bananowe, truskawkowe, malinowe, jagodowe (extra:tak:) wieloowocowe a mleczko pijemy Bebiko 2GR

Magda,bo mi chodzi o takie kaszki,ktore dosypuje Zuzi do butli z mlekiem. :-) Wiec mleczne do mleka,to,chyba,nie pasuje. :-p ;-)

Mamomarcela,jagodowe? :szok: Gdzie Ty taka smakowita kaszke wynalazlas? :szok: :-D A to sa mleczne,czy nie? ;-)

Oj, pomyliłam się nie jagodowe tylko owoce lasu ale są pyszne (trochę podjadam) dodaje je do mleczka na kolecję:-)

reklama
AGUTKO to może dodaj Zuzi do tego mleczka z kaszka(bezsmakową) jagódek - to będzie kaszka jagodowa :-D

Zanim ja rozgniote te jagodki,zeby przeszly przez smoczek,to juz dawno ich nie bedzie na talerzyku,tylko w Zuzi brzuszku. :-p :-D :cool2: Wiec,chyba,poczekam na to,az ktoras firma wymysli kaszke jagodowa. ;-) :-D

Do góry