reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta niemowlaka-co i kiedy !

reklama
Agutko a cos Ty sie Kochana tak uparla na ta kaszke brzoskwiniowa :confused: :-pPrzeciez jest tyle innych wspanialych smakow. Ja tam nigdy nie szukam zadnej konkretnej tylko patrze co akurat jest w sklepie i z tego wybieram ;-)

Luczynko,bo ta brzoskwiniowa jest bardzo smaczna i pachnie cudnie,no,a poza tym w bezmlecznych za duzego wyboru nie ma. ;-)
No,ale na szczescie w Tesco ja dorwalam! :-D :tak:

Nie wiem czemu ale moje bąble jedzą bardzo chętnie kaszki bezmleczne a te mleczne dużo gorzej. Fakt, że te pierwsze dużo lepiej pachną... mimo, że używamy NAN3. I do tego jedzą tylko kaszki Nestle bo inne im nie wchodzą...

Co do kaszek to Ola je tylko Nestle mleczne o różnych smakach, dla mnie najlepsza jest truskawkowa i taka zwykła bez żadnych owoców.
Agutko a czemu nie możesz kupić mlecznej?. Mnie się zawsze wydawało, że tych bezmlecznych jest większy wybór. Na brzoskwiniową jeszcze nie trafiłam, kupuję morelowe, bananowe, malinowe i truskawkowe.

My jemy kaszki BoboVita bananowe, truskawkowe, malinowe, jagodowe (extra:tak:) wieloowocowe a mleczko pijemy Bebiko 2GR

Magda,bo mi chodzi o takie kaszki,ktore dosypuje Zuzi do butli z mlekiem. :-) Wiec mleczne do mleka,to,chyba,nie pasuje. :-p ;-)

Mamomarcela,jagodowe? :szok: Gdzie Ty taka smakowita kaszke wynalazlas? :szok: :-D A to sa mleczne,czy nie? ;-)

Oj, pomyliłam się nie jagodowe tylko owoce lasu ale są pyszne (trochę podjadam) dodaje je do mleczka na kolecję:-)

reklama
AGUTKO to może dodaj Zuzi do tego mleczka z kaszka(bezsmakową) jagódek - to będzie kaszka jagodowa :-D

Zanim ja rozgniote te jagodki,zeby przeszly przez smoczek,to juz dawno ich nie bedzie na talerzyku,tylko w Zuzi brzuszku. :-p :-D :cool2: Wiec,chyba,poczekam na to,az ktoras firma wymysli kaszke jagodowa. ;-) :-D

Do góry