reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta niemowlaka-co i kiedy !

Fakt jest taki,ze jest ono o wiele smaczniejsze i o wiele wiele ladniej pachnie,niz Nan
z tym sie zgadzam Bebiko jest słodziutkie:tak:, Nan trochę mniej. I mi jakoś nie za bardzo się Nan rozpuszcza, zawsze jakaś kluska się zrobi! - ale to może ja jakaś dziwna jestem!:baffled: więc Nanu używamy tylko jak musimy:-p
Agutko co do tej kaszki brzoskwiniowej to u nas chyba jest:tak:, ale my nieużywamy bezmlecznych więc głowy ściąć niedam! na stronie Nutrici widnieje, więc chyba jej niewycofali!:happy2:
Basiu - Kamil ma większą przerwę między obiadkiem a sniadankiem, więc wcina cały duży słoiczek. Moja Majula dostaje jeszcze owocki około 11, a zupkę ok.13. No ale owockami to się nienaje;-) - tłumaczę żarłoka!:eek::rofl2:;-)

reklama
Dzikidzik,to mnie pocieszylas z ta kaszka. :-D :tak: Poszukam jej jeszcze w jakims markecie. :tak: Dzieki. ;-)
A co do Nanu,to My uzywalysmy 1 i 2,no i obydwa,za przeproszeniem,smierdzialy wg mnie conajmniej,jak stara szmata do podlogi. :-( :sick:

Luczynko,wiem,Humana capi,jak malo co. :sick: Jak Nadzia byla w ZG,to kupila to mleko Julci... Fuuuu... :sick: Ale jest tez,chyba,bananowe (Ania zamawiala je w aptece,bo facet jej podpowiedzial,ze troszke lepiej pachnie),wiec moze tez takiego poszukaj dla Oliwci? ;-)

Agutko Humane z bananami tez juz mielismy i jak dla mnie smierdzialo tak samo a jest drozsza niz ta zwykla Humana. A smrod ten sam :eek:

nic lepszego niż świeże malinki - Emi strasznie nieszczęśliwa jak się kończą.
my używamy mleka nan ha 2 i pachnie lepiej od bebilonu, ale kluchy się robia, fakt.
Kaszek chwilowo nie robie , bo Emi strasznie ostatnio protestowała. Dostała dziś w zamian na kolacyjkę chlebek z masełkiem i szyneczką - byłam w szoku :szok: nie wiedziałam, że moja córusia może jeść coś z takim zapałem.

A zupek od dawna nie miksuję , bo pluła strasznie. Lekko rozgniatam widelcem jarzynki i mięsko i jest ok.

A kaszki brzoskwiniowej nie widziałam wcale , ale przy najbliższej okazji zwrócę uwagę, może przegapiłam?

Ja juz od dawna Oliwii niczego nie miksuje ani nawet nie rozgniatam widelcem, poporstu drobno kroje a z reszta sama musi sobie radzic ;-)

ja tez nie miksuje jzu zupek daje takie jak gotuje dla wszystkich tylko bez smietany odkladam troch dla wiki i widelcem rozgniatam warzywa i miesko i je ze smakiem az sie dziwie bo nigdy tak za bardzo nie chcial zupek a teraz wcina dzis zjadla zupke ogorkowa i bardzo jej smakowala:tak:

reklama
ja co prawda nadal miksuje obiadki Przemkowi,ale zostawiam większe kawałki. Zresztą on od jakiegoś czasu woli nasze obiadki,więc jeżeli są w miarę "dla niego" to daje mu nasz,lekko poduszony.
I donoszę że Przemcio znów polubił swoje Bebiko 2:-)

Do góry