reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta niemowlaka-co i kiedy !

reklama
ja wiktori daje prawie wszysto oprocz smazonego zuplki takie jakdla nas tylko bez smietany i mniej soli:tak:a moja kuzynka sojemu synkowi ktory tez juz skonczyl 9 msc daje wszystko nawet smazone zeczy i nic mu nie jest ale ja wole jeszcze nie dawac takich tlustych rzeczy:tak:bardzo lubi kaszki na dobry sen z kawalkami jabuszka jest najlepsza:tak:;-)

Moje bąble jadły dzisiaj to z rybą z Bobovity i wciągnęły dość szybko. Strasznie śmierdziało to rybą ale im najwyraźniej podeszło...

Moja paniusia chyba bardzo wybredna jest - jak zje kaszkę to potem dwa dni chce czegoś innego i kaszy nie tknie, trochę odczekam i znowu pałaszuje :)
wczoraj na obiadek wcinała schabik ze śliwkami (z gotowca) , bez większych rewelacji niestety :(

ja kupilam wczoraj wiki kaszke mleczno-ryzowa o smaku truskawki z jogurtem z humany jest bardzo smaczna sama ja podjadam hehe daje tez do chrupania flipsy czekoladowe bardzo je lubi:tak:

dziś na wizycie pani dr powiedziała,że przemko może spokojnie wcinać danonki,serki danio i inny taki nabiał,a nawet zwykły naturalny jogurt.
poza tym ostatnio w mamo to ja mówili,że roczne dziecko może pić już kakao,ale na mleku modyfikowanym
Ale my na razie ze względu na chorobę Przemcia na diecie jesteśmy, tylko marchew,ziemniaczki, jabłuszko i dużo picia

dziś na wizycie pani dr powiedziała,że przemko może spokojnie wcinać danonki,serki danio i inny taki nabiał,a nawet zwykły naturalny jogurt.
poza tym ostatnio w mamo to ja mówili,że roczne dziecko może pić już kakao,ale na mleku modyfikowanym
Ale my na razie ze względu na chorobę Przemcia na diecie jesteśmy, tylko marchew,ziemniaczki, jabłuszko i dużo picia

To ja nie rozumiem to w końcu może to jeść czy nie??? Ja tam jeszcze żadnych danonków mu nie dam. W końcu napisał na nich producent, że są dla dzieci powyżej 3 lat.

a my dzis an sniadanko jadlysmy buleczki mleczne dzemem truskawkowo waniliowy moja mam z niemiec przywiozl bo takie tam robi pyszne sa wiki wcine te buleczki az sie uszka jej trzesa hehe

Leoś tez wcina na śniadanka mleczną bułkę z masełkiem, bardzo je lubi, ja zresztą tez, więc razem wcinamy ;-)
Polecem kaszkę truskawkową Nestle, naprawdę smaczna i do tego jak pachnie truskawkami!!!!!!!!!!! mniam!!!!!! sama bym ja wciągneła ;-)

reklama
A moje brzdące jadły dziś szpinak z ziemniakami z Bobovity. Kiedyś z Hippa nie dały rady a dziś wcinały.

Do góry