Ja ostatnio kupiłam Filipowi takie desery: banany z ananasem i pomarańczami, deser z kawałkami mango, koktajl z winogron, mango i pomarańczy z jogurtem i deser ananas mango banany. Narazie pił tylko koktajl no ale było po nim wszystko o.k. I tak se myślę, że skoro są deserki z owoców egzotycznych to już chyba można je podawać.
PO 9 MIESIĄCU
A są jeszcze i takie: Brzoskwinie z owocami egzotycznymi, Owoce tropikalne
PO 9 MIESIĄCU
A i kupiłam też obiadek z BoboVity "Makaron z warzywami w sosie pomidorowym" i w składzie jest mięso wieprzowe. Oprócz tego Filip jadł obiadek Gerbera "Schab z warzywami i suszonymi śliwkami" po 8 mies.
Oglądałam też program w telewizji regionalnej i jak dziecko je drób to po ok. miesiącu można wprowadzać wieprzowinę (wołowinę też ale bardziej ostrożnie).
PO 9 MIESIĄCU
A są jeszcze i takie: Brzoskwinie z owocami egzotycznymi, Owoce tropikalne
PO 9 MIESIĄCU
A i kupiłam też obiadek z BoboVity "Makaron z warzywami w sosie pomidorowym" i w składzie jest mięso wieprzowe. Oprócz tego Filip jadł obiadek Gerbera "Schab z warzywami i suszonymi śliwkami" po 8 mies.
Oglądałam też program w telewizji regionalnej i jak dziecko je drób to po ok. miesiącu można wprowadzać wieprzowinę (wołowinę też ale bardziej ostrożnie).