reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta niemowlaka-co i kiedy !

och Mija, bo ten temat długo się ciągnie:tak: to można się w nim pogubić!:-D kto? kogo? i z kim!?
ale cofnij sie 2 strony i prześledź wszystko od początku, chyba że nima synsu!:baffled:

reklama
Mam pytanko do mam które jeszcze trochę karmią. Jak radzicie sobie z kąsającymi ząbkami?? Do tej pory nie miałam z tym problemów, ale ostatnio w Olę coś wstąpiło i gryzie mi cycochy:no::no:. Nie chciałabym jeszcze kończyć karmienia, zwłaszcza, że trochę pokarmu jeszcze mam, ale zaczynam się bać ją karmić. Zastanawiam się czy nie kupić jakiś nakładek. Któraś z was je stosowała, sprawdzają się czy szkoda kasy??

Zastanawiam się czy nie kupić jakiś nakładek. Któraś z was je stosowała, sprawdzają się czy szkoda kasy??
Jak byłam jeszcze na położniczym to dużo dziewczyn używało nakładek.:tak: Ja raz tylko spróbowałam z Mają, jak miałam lekko "poszarpane" piersiątka:szok:, ale niewiedziała co z nimi robić. W sumie to był najmniejszy rozmiar, a i tak były dla niej za wielkie. No ale wtedy była poprostu małą kluską!:happy: Musisz spróbować i zobaczyć co na to Ola!:-D;-)

Jakoś nie wydaje mi się, żeby Ola miała ochotę ssać jakąkolwiek osłonkę, bo ona nawet smoka od butli nie weźmie do ryjka. Tak więc albo polubię gryzienie :baffled: albo może poprzestanę na odciąganiu. I tak dużo już nie karmię -rano dostaje odciągnięte, karmie jeszcze na noc po kaszce i raz w nocy, a w nocy ciągnie przez sen i wtedy jakoś nie pamięta ząbkach. To jedno karmienie jakoś przeżyję

DZIKIDZIK - NO PRZECIEŻ WIEM , ŻE MIESZKASZ W WIELKOPOLSCE NA ŚLĄSKU :-) WYRAZIŁAŚ SIĘ JAK PRAWDZIWA WIELKOPOLSKA ŚLĄZACZKA :tak::-p:laugh2: ALE CI TO WYSZŁO;-):laugh2:

reklama
Do góry