reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dieta Maluszków

ja wczoraj dalam Mlodemu 1szy raz rosolek z indyka ze sloiczka i az nim rzucilo, tak mu nie smakowalo. ale mysle sobie, moze dzis bedzie lepiej. dalam wiec znowu, a dziecie moje rozplakalo sie juz po 1sze lyzeczce! wiec reszta sloiczka poszla do kosza, nie bede przeciez dziecka meczyc.

Jutro musze gdzies na krolika zapolowac, moze i moj potomek w nim zasmakuje...

reklama
hmmm, a moje dziecię dla odmiany dostało danie ze słoiczka pierwszy raz i było w południe bleee, popołudniu - ostatecznie, byle nie za dużo. Kuchnia mamy zdecydowanie lepsza :-D
Hitem do picia okazał się za to sok z jabłek prosto z sokowirówki. Weszło 120ml, co przy innych napojach się nie zdarzyło. Jutro przetestujemy jabłko+gruszka :-)

U nas soczek jest cacy ale pod warunkiem ze jest czerwony .
Wszystkie czerwone jej smakuja

W realu dorwałam dziś kaszki ze słoiczków na promocji kupiłam spory zapas he he .

Z piciem to u nas cieniutko jest, z butli jak ze 20ml dziennie się jej wciśnie to cud, a tak to tylko w nocy, nad ranem i po 15 cycek i na tym picia koniec, martwię się, że to za mało, ale na siłę do gardła jej nie wleję.
Wczoraj pierwszy raz dałam zwykły jogurt naturalny zmiksowany z bananem i Zosia jest zdecydowanie na tak, wkurzała się, że łychą za wolną obracam.
Na dziś Bakusia zakupiłam, w składzie kurczę cukier jest, no ale od czasu do czasu może nie zaszkodzi.

W sobote mialam Bakusia w rekach w polskim sklepie. Pisze ze po 3 rz podawac, wiec zrezygnowalam.

Dzis za to uzupelnilam szafke znow o saszetki z obiadkami, i co? Wtrabila cala , a teraz mietoli by wylecialo jeszcze. Skubana od ziemi sie jeszcze nie oderwala a juz sie dala chwycic na marketingowe zagrywki. Sloik - nuda , saszetki - cacy.

Ja dzisiaj zapodałam 3/4 małego jogurtu naturalnego z tartym jabłkiem i kaszą manną... i było matka czemu tak mało... pozatym wrąbał cały duży słoik z królikiem i ziemniakami... jak nigdy...

Z piciem to u nas cieniutko jest, z butli jak ze 20ml dziennie się jej wciśnie to cud, a tak to tylko w nocy, nad ranem i po 15 cycek i na tym picia koniec, martwię się, że to za mało, ale na siłę do gardła jej nie wleję.
Wczoraj pierwszy raz dałam zwykły jogurt naturalny zmiksowany z bananem i Zosia jest zdecydowanie na tak, wkurzała się, że łychą za wolną obracam.
Na dziś Bakusia zakupiłam, w składzie kurczę cukier jest, no ale od czasu do czasu może nie zaszkodzi.

Ja dzis malej dałam spróbowac serek który jadł akurat Szymek ( waniliowy z rolmecza ) no i tak mieliła jezorem ze smakiem i zła była że dalej jej nie daje he he .

W realu dorwałam dziś kaszki ze słoiczków na promocji kupiłam spory zapas he he .
Też się na tą promocję załapałam, kupiłam jakieś z winogronami i jabłkami. Podałam wczoraj pół słoiczka i dzisiaj drugie pół. Zarówno wczoraj jak i dziś Lenkę wieczorem bolał brzusio:-( Wcześniej po mleczno-ryżowych z paczki Netstle/Bobovity nic takiego miejsca nie miało. Innych nowości też nie wprowadzałam, więc zwalam na te słoikowe kaszki i przestaję je podawać.
Daj znać, jak u Was będzie?

reklama
Też się na tą promocję załapałam, kupiłam jakieś z winogronami i jabłkami. Podałam wczoraj pół słoiczka i dzisiaj drugie pół. Zarówno wczoraj jak i dziś Lenkę wieczorem bolał brzusio:-( Wcześniej po mleczno-ryżowych z paczki Netstle/Bobovity nic takiego miejsca nie miało. Innych nowości też nie wprowadzałam, więc zwalam na te słoikowe kaszki i przestaję je podawać.
Daj znać, jak u Was będzie?

U nas oki bo ja już wczesniej małej dawałam ze dwa razy te kaszki i nic jej po nich nie jest .
I przez ciebie nabyłam butle duża aventu , bardzo lubie te 330ml a zareklamowałaś na zakupowym he he

Do góry