reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bóle brzucha u noworodka

U nas już w porządku, ale jeszcze podpytam się bardziej doświadczonych ode mnie odnośnie kopru włoskiego z punktu widzenia bólów brzuszka. Czytałam, że nie zaleca się już kopru włoskiego dla maluchów. Czy wobec tego koper włoski w herbatce laktacyjnej też jest słabą opcją? Wiecie może czy jeśli ja piję coś z koprem włoskim to może to negatywnie oddziaływać na brzuch córki na KP?
Kiedyś matka karmiąca mogła pić herbaty z kopru, ale teraz nie jest to w ogóle zalecane. Ani dla noworodka ani dla mamy. Jest wręcz uznawane za szkodliwe.

reklama
Kiedyś matka karmiąca mogła pić herbaty z kopru, ale teraz nie jest to w ogóle zalecane. Ani dla noworodka ani dla mamy. Jest wręcz uznawane za szkodliwe.
Dziękuję! Tak coś czułam, że lepiej tego nie pić. Nawet chyba ból brzucha zbiegł się z tym, że mąż kupił mi tę herbatkę z koprem i dzień później były te bóle brzucha, choć to pewnie przypadek. Zatem wyrzucam i od dzisiaj sprawdzam składy, dzięki :)

Dziewczyny, jesteśmy 5 dzień na prowokacji zwykłym mlekiem, po 2 miesiącach na Bebilonie Pepti. Wysypki na razie nie ma, z załatwianiem się o niebo lepiej, ale córka ulewa wodą z takim serkiem, śmierdzi wymiocinami. Czy samo to jest objawem alergii?

Do góry