reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dieta Maluszków

Mały pije z aventu-wiec ten smok pewnie nie bedzie psowal :/no nic popytam w aptece jak bede

Kamisia, smoczki lovi pasują do aventu - testowałam przy Mani.

A u nas jedzonko wchodzi spoko. Chyba mi się drugi głodomór trafił. I szpinak jest dobry i brokuły, i owocki, i kaszki. MM dawno nie dawałam, ale też nie gardziła. A hitem są chrupki kukurydziane - jak się kończą to jest płacz...

reklama
piszecie o tych jugurcikach ze juz dajecie.... a od kiedy mozna dawac danonki???

ja nie wiem od kiedy , ale sasiadka podaje synkowi odkąd skończył 11 mcy - czy dobrze czy źle nie wiem- nie znam się. dzis kupiła w biedzie taki mały twarożek -GIZMO się nazywa i jest dla dzieci ale nie wiem czy to nie to samo co danonek. Dała mi na spbowanie ale nie dałam małemu- zjadłam sama :)U nas od wczoraj jogurty bananowe z bobpwity są hitem i są dla dzieci po 6 mcu

ja podaje niuni jogurt ale ten specjalny dla dzieci, choc ostatnio przestalam bo chyba z 3 razy pod rzad zwymiotowala troche, to podaje teraz przez tydzien zamiast jogurtu sucharka w mleku, albo biszkopcika...i jakis owoc

piszecie o tych jugurcikach ze juz dajecie.... a od kiedy mozna dawac danonki???

Nie dawaj danonków sa słodkie i nie potrzebne dzieciom zreszta kiedyś nawet na stronie danona wyczytałam ze od trzeciego roku życia sa . jak przyjdzie czas na serek kup naturalny i dodaj owoce .danonki sa fe . zresztą kiedyś już o tym było .
Ja Szymkowi danonków nie kupuje mimo iż starszy dużo
Oczywiście kazdy robi jak uważa

Justa - ja też dałam ten jogurcik dla dzieci taki normalny dam jej pewnie za jakiś miesiąc albo półtora . szymek jadł koło 8 miesiaca pierwszy jogurt naturalny

Matko ja o jogurtach nawet jeszcze nie mysle,ale chyba zaczne myslec skoro i wy to robicie.
Dzis kupilismy malej reklamowe owockow i soczkow.Zobaczymy moze w koncu jakis jej spasuje i w koncu zacznie cos pic.
Dzis takze zdarzyl sie cud.Jak co wieczor zrobilam kaszke zeby probowac czy zje i zjadla 80 ml.W szoku jestem pierwszy raz w koncu cos zjadla.
Jestem przeszczesliwa.

reklama
Do góry