onka - ja mam ten kubeczek medela, jest naprawde dobry jak dziecko nie chce pic z butelki, kiedys alijka nie chciala mleka mi pic z butelki to przelewalam do tego kubeczka i tak pila, duzo mi to pomoglo ze go mam, teraz juz go nie potrzebuje bo znowu zaczela dobrze pic ale kto wie jak dlugo...w kazdym badz razie ten kubeczek jest super
wronka, gosiek - moze tez sprobujcie z tym kubeczkiem medela
a z drugiej strony to cieszcie sie ze jeszcze macie wyjscie, co jak co ale cycka dzieci biora, a co by bylo gdybyscie mleka nie mialy? to dopiero bylby problem, jak u nas byl... albo jak u eli i wronia cierpliwosci, probuj codziennie z tym mlekiem w koncu sie uda! ten maly facecik po prostu juz od malego uwielbia cycusie hihi ale powoli go odzywczaisz zobaczysz, gosiek a moze zabki ida i dlatego ma brak apetytu?
wronka, gosiek - moze tez sprobujcie z tym kubeczkiem medela
a z drugiej strony to cieszcie sie ze jeszcze macie wyjscie, co jak co ale cycka dzieci biora, a co by bylo gdybyscie mleka nie mialy? to dopiero bylby problem, jak u nas byl... albo jak u eli i wronia cierpliwosci, probuj codziennie z tym mlekiem w koncu sie uda! ten maly facecik po prostu juz od malego uwielbia cycusie hihi ale powoli go odzywczaisz zobaczysz, gosiek a moze zabki ida i dlatego ma brak apetytu?
Ostatnia edycja: