reklama
aniam moja się nie drze tylko popłakuje cichutko no i dopiero od tygodnia tak ma więc może dlatego jeszcze się nie wkurzam bo na dłuższą metę to można się wykończyć wstając 4 razy w nocy a o 5 trzeba wstać do pracy i jakoś funkcjonować;-)
Podziwiam ja na szczęscie nie wstaje do pracy ale też do wyspanych to nie należe .
Ale cóż kiedyś bedziemy z tęsknota wspominac chwile jak nasze dzieci były takie małe - tylko czemu te cholerki spac nie chcą
!!!!... wypoczęta mama by się lepiej potem z nimi bawiła he he
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
czy sa tu dzieci jak moje co mleka mm nie pija?
tak moja za cholere nie chce zadnego bbuuuuu tylko cycek
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Mój też nie pije...
Ostatnio niby wypił w nocy dość sporo ale to bylo raz i drugi jeszcze nie próbowalam... zapodałam bebilon 2 z próbki jaka dostalam ...
Też miałam o to samo zapytać i też się zastanawiałam czy dobrze przeczytałamMAMUSIA- A CZEMU TY PODAJESZ PODCZAS TWEJ NIE OBECNOSCI SAME KASZKI?A NIE MLEKO MODYF?(mam nadzieje ze dobrze doczytalam)
Bo kaszek nie wolno dużo max 2x dziennie
No i kaszki też są na mleku modyfikowanym...
JA PODAJE NAN, 1 BYŁA SŁODKA ALE 2 JUZ NIE JEST.
MAMUSIA- A CZEMU TY PODAJESZ PODCZAS TWEJ NIE OBECNOSCI SAME KASZKI?A NIE MLEKO MODYF?(mam nadzieje ze dobrze doczytalam)[/QUOTE]
tez mnie to zaciekawiło...
Ella1
Fanka BB :)
Mamusie moje kochane...czuje sie jak dekiel zadajac takie pytanie ale....
CO do GLUTENU-
to się gotuje pół łyżeczki "suchej" kaszy manny i taki, nazwijmy to rozwodniony "roztwór" miesza z zupą lub mlekiem?
czy gotuje się ileśtam tej kaszy-jak w przepisie na opakowaniu (nie wiem bo nie zakupiłam jeszcze) i podaje pół łyżeczki ugotowanej wg proporcji z opakowania?
Help me bom zgłupła wszędzie pisze słynne pół łyżeczki, ale jest różnica odmierzyć pół łyżeczki suchej kaszy i ugotować a pół ugotowanej
CO do GLUTENU-
to się gotuje pół łyżeczki "suchej" kaszy manny i taki, nazwijmy to rozwodniony "roztwór" miesza z zupą lub mlekiem?
czy gotuje się ileśtam tej kaszy-jak w przepisie na opakowaniu (nie wiem bo nie zakupiłam jeszcze) i podaje pół łyżeczki ugotowanej wg proporcji z opakowania?
Help me bom zgłupła wszędzie pisze słynne pół łyżeczki, ale jest różnica odmierzyć pół łyżeczki suchej kaszy i ugotować a pół ugotowanej
ja biore pół łyżeczki(kaszki błyskawicznej), zalewam gorącą przegotowaną wodą i dodaje do tego zupke, badz owoc.Mamusie moje kochane...czuje sie jak dekiel zadajac takie pytanie ale....
CO do GLUTENU-
reklama
Mamusie moje kochane...czuje sie jak dekiel zadajac takie pytanie ale....
CO do GLUTENU-
ja do zupki własnej roboty dodaję pod koniec gotowania łyżeczkę manny...a jeśli idzie zupka ze słoiczka, to zupkę przekładam do garnka, dodaję trochę wody przegotowanej, zagotowuję, dodaję łyżeczkę manny, pogotuję do 5min i włala, gotowe...