filonka
Fanka BB :)
butelka, bo jak sama zobaczysz na lyzeczke to za zadko, tylko smoczkiem o wiekszym przeplywie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przybij piatke Kamisiaja kaszke podaje mleczno ryzowa bobowity bananowa ale z łyzeczki, i daję ja jakąs godzine przed snem
ale i tak nic to nie daje,bo maly sie budzi w nocy
dzis pobil swój rekord wstawałam 6 razy
przybij piatke kamisia
moj sie tez tak budzi na jedzenie
nie jest to nawyk, czy chec powachania cyca po ciagnie i lyka jak szalony
a na kolacje zjada 150 ml kaszki plus cyce
wlasnie wczoraj podalam mu po raz pierwszy kaszke przez butelke bo meczylo mnie to "wioslowanie" lyzką
nie mialam smoczka bo jakos jeszcze nie zdazylam zakupic no i (mam nadzieje ze nikt mnie nie zlinczuje w smoczku 1 tt nacielam nozem otwór w postaci krzyzyka no i wsuwal z tego kaszke az milo bylo patrzec nie musialam sie meczyc
w ogole fajna ta dziura wyszla bo jak sie btelke prxechyli to nic nie leci bo to tylkonaciecia dopiero jak sie zassie to sie robi dziurka
nei jest to oczywiscie dlugotrwale rozwiazanie
dzis musze zamowic smoczki do kaszki
ale poki co na weekend bede go w ten sposob karmic
a TT masz czy inne bo teraz to nie wiem czy sens kupowac jak mowisz ze i tak sa maleja tez kupiłam smoczki do kaszki ale mimo wszystko ta dziureczka była za mała i tez zrobiłam to samo co ty, przeciełam nozykiem i leci jak trzeba, a mały se dobrze radzi i szybciutko polyka