reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta Maluszków

powiedzcie mi prosze ile zjadają Wasze dzieci? bo tak czytam teraz o Julce Elli i zaczynam sie martwic , bo moja mała ma podobnie, różnica polega w tym ze ona nie wymiotuje tylko ulewa...
zjada baardzo mało,nie wiem czy to normalne jak mówią lekarze czy mam się martwic

reklama
Zosia z zupką różnie, zależy od dnia i humoru, zjada od 60 do 120-140 ml, za to kaszy ile bym nie zrobiła to tyle zje, wczoraj było 160 ml. Wszystko ma bardzo gęstą konsystencję

chyba tez wprowadze jej kaszkę, w koncu to dodatkowe kalorie, a ona w sumie tylko mleka tak nie chce, słoiczki wcina że aż miło, tylko mleko jest be
a jaką tą kaszkę dajecie? jakąś smakową czy są jakies bezsmakowe ? i czym się różni kaszka od kleiku ? wiem głupie pytanie ale ja jestem kompletnie zielona w tym temacie

u mnie Kacper jest na diecie mieszanej tzn piers i butelka. choc ostatnio malo z pieri korzysta. w butli daje 150 ml mleczka tak co 3 godz. czasem w ciagu dnia tez 90ml herbatki. , a wpoludnie daje po pol sloiczka zupki jarzynowej, po poludni pol sloiczka jabluszka tak na dobre trawienie , przed senm zje 150 kaszki, w nocy budzi sie 3-4 razy na cyca

love - nie glupie , , glupi by bylo jak bys miala juz kilkoro dzieci. ja daje z bobowity kaszke smakowa z jabluszkiem , jak rowniez taka kaszke co rozrabia sie na samej wodzie. tyle ze z tego co slyszalam nie powinno sie jak narazie jej dawac w ciagu dni a kilka razy bo jest zbyt kaloryczna.

3,4 razy na cyca w nocy ? podziwiam Cię :-)

dobra od jutra wprowadzamy kaszkę
tylko czy kaszke lepiej podawac w porze obiadowej czy przed snem ?
no i jaka ta kaszka ma byc?

ja na noc daję tą samą kaszkę co filonka :-) jabłkową bobovity :-) po bananowej była u nas alergia. aaaa Love pamiętaj że taką kaszkę należy zużyć w ciągu 3 tyg - po tym czasie otwartą kaszkę należy wyrzucić - a w ogóle to warto trzymać w pojemniku jakimś, aby nie nabrała wilgoci.

reklama
Do góry