reklama
Ja biorę pregna plus i dodatkowo kwas foliowy jeszcze i czasem jaki magnez. Czekam jeszcze na pierwsza wizytę. Zobaczymy czy mam coś zmienićHej, jestem pierwszy raz w ciąży.. byłam już na wizycie u ginekologa jest to 6tydzień.. jakie witaminy polecacie? które u was się najlepiej sprawdziły?
Wolfie
Moderator
Ja dziś rano robiłam wyniki krwi, bo naprawdę kiepsko się czułam. Słabo płyny przyjmuję, wszystko zwracam. Po konsultacji z lekarzem po wynikach kazał jechać na IP. Na izbie zrobili mi jeszcze raz badania, dali 1 litr kroplówek, jeszcze lek jakiś, usg i do domu. Po tych kroplówkach się w końcu lepiej czuję. Tak bym chciała żeby mi to już minęło i czuć się normalnie.
Anne1991
Fanka BB :)
W którym jesteś tygodniu? U mnie 5-7 tydzień tragedia. Teraz jestem w 8 i jest lepiejJa dziś rano robiłam wyniki krwi, bo naprawdę kiepsko się czułam. Słabo płyny przyjmuję, wszystko zwracam. Po konsultacji z lekarzem po wynikach kazał jechać na IP. Na izbie zrobili mi jeszcze raz badania, dali 1 litr kroplówek, jeszcze lek jakiś, usg i do domu. Po tych kroplówkach się w końcu lepiej czuję. Tak bym chciała żeby mi to już minęło i czuć się normalnie.
Wolfie
Moderator
7tc, ale to nie ma u mnie w większego znaczenia, w poprzedniej ciąży do połowy tak miałamW którym jesteś tygodniu? U mnie 5-7 tydzień tragedia. Teraz jestem w 8 i jest lepiej
kamilaa919
Ja biorę Femibion 1, Oeparol i Moller's Omega 3Hej, jestem pierwszy raz w ciąży.. byłam już na wizycie u ginekologa jest to 6tydzień.. jakie witaminy polecacie? które u was się najlepiej sprsprawdziły
Współczuję, ja poprzednią całą ciążę źle znosiłam7tc, ale to nie ma u mnie w większego znaczenia, w poprzedniej ciąży do połowy tak miałam
Andzia23
I chyba jednak nie będę chodzić do dwóch lekarzy bo ostatnio na usg zarodek wychodzil 2 dni mlodszy a wczoraj 3 dni. I znowu stres że słabo urósł.. i w ogóle ten pęcherzyk ciążowy wyszedł na chyba 9 tydzień. Myślicie ze to ma znaczenie ?
kamilaa919
Ja myślę, że powinnaś się trzymać tego swojego zaufanego lekarza, każdy ma inny sprzęt i technikę na pewnoI chyba jednak nie będę chodzić do dwóch lekarzy bo ostatnio na usg zarodek wychodzil 2 dni mlodszy a wczoraj 3 dni. I znowu stres że słabo urósł.. i w ogóle ten pęcherzyk ciążowy wyszedł na chyba 9 tydzień. Myślicie ze to ma znaczenie ?
reklama
Peauela
Moderator
ja rozumiem stres, ale dlaczego nie zapytałaś o to lekarza tylko nas? musisz zaufać swojemu lekarzowi, jednemu albo drugiemu, zadać wszystkie pytania podczas wizyty i jak mówią że wszystko jest okej to się nie stresować o każdą drobnostkęI chyba jednak nie będę chodzić do dwóch lekarzy bo ostatnio na usg zarodek wychodzil 2 dni mlodszy a wczoraj 3 dni. I znowu stres że słabo urósł.. i w ogóle ten pęcherzyk ciążowy wyszedł na chyba 9 tydzień. Myślicie ze to ma znaczenie ?