reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

Hej, jestem pierwszy raz w ciąży.. byłam już na wizycie u ginekologa jest to 6tydzień.. jakie witaminy polecacie? które u was się najlepiej sprawdziły?

reklama
Ja dziś rano robiłam wyniki krwi, bo naprawdę kiepsko się czułam. Słabo płyny przyjmuję, wszystko zwracam. Po konsultacji z lekarzem po wynikach kazał jechać na IP. Na izbie zrobili mi jeszcze raz badania, dali 1 litr kroplówek, jeszcze lek jakiś, usg i do domu. Po tych kroplówkach się w końcu lepiej czuję. Tak bym chciała żeby mi to już minęło i czuć się normalnie.

Ja dziś rano robiłam wyniki krwi, bo naprawdę kiepsko się czułam. Słabo płyny przyjmuję, wszystko zwracam. Po konsultacji z lekarzem po wynikach kazał jechać na IP. Na izbie zrobili mi jeszcze raz badania, dali 1 litr kroplówek, jeszcze lek jakiś, usg i do domu. Po tych kroplówkach się w końcu lepiej czuję. Tak bym chciała żeby mi to już minęło i czuć się normalnie.
W którym jesteś tygodniu? U mnie 5-7 tydzień tragedia. Teraz jestem w 8 i jest lepiej 🤞

I chyba jednak nie będę chodzić do dwóch lekarzy bo ostatnio na usg zarodek wychodzil 2 dni mlodszy a wczoraj 3 dni. I znowu stres że słabo urósł.. i w ogóle ten pęcherzyk ciążowy wyszedł na chyba 9 tydzień. Myślicie ze to ma znaczenie ?

I chyba jednak nie będę chodzić do dwóch lekarzy bo ostatnio na usg zarodek wychodzil 2 dni mlodszy a wczoraj 3 dni. I znowu stres że słabo urósł.. i w ogóle ten pęcherzyk ciążowy wyszedł na chyba 9 tydzień. Myślicie ze to ma znaczenie ?
Ja myślę, że powinnaś się trzymać tego swojego zaufanego lekarza, każdy ma inny sprzęt i technikę na pewno

reklama
ja rozumiem stres, ale dlaczego nie zapytałaś o to lekarza tylko nas? 🫣 musisz zaufać swojemu lekarzowi, jednemu albo drugiemu, zadać wszystkie pytania podczas wizyty i jak mówią że wszystko jest okej to się nie stresować o każdą drobnostkę 😘

Do góry