reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
Hej dziewczyny! Gratulacje i trzymam mocno kciuki♥️

Ja dzisiaj od rana w laboratorium, bo mam kolejną wizytę 04.11 :)

Zapisuję się wstępnie na Nifty na 07.11!

Dziś zaczęłam 9 tc, samopoczucie bez zmian. Lekkie mdłości i śpiączka 😅
Na Nifty zapisujesz się w 9+.. czy w skończonym 10 tygodniu?

Hej dziewczyny! Gratulacje i trzymam mocno kciuki♥️

Ja dzisiaj od rana w laboratorium, bo mam kolejną wizytę 04.11 :)

Zapisuję się wstępnie na Nifty na 07.11!

Dziś zaczęłam 9 tc, samopoczucie bez zmian. Lekkie mdłości i śpiączka 😅
A będziesz robiła też Papp-a? Naczytałam się o fałszywym ryzyku i sama się zastanawiam czy tego nie olać i nie zrobic tylko USG i Sanco, no ale to oczywiście do przedyskutowania z prowadzacym

U mnie dopiero mam wrażenie jakiekolwiek objawy się rozkręcają, głodna jestem jak wilk, musiałabym jeść srednio co godzinę 😅 bulgotanie w brzuchu na porządku dziennym, tkliwość piersi już od dawna, a teraz jeszcze doszlo dziwne uczucie jakby mdłości plus wrażliwość na zapachy, wczoraj jak mój otworzył lodówkę to czułam dziwny zapach siedząc w salonie na kanapie 😅 plus jego perfum też mnie wykończy 😅🫣 dziś 7+1 wedlug OM
O jesu też jestem taka głodna 😂

A będziesz robiła też Papp-a? Naczytałam się o fałszywym ryzyku i sama się zastanawiam czy tego nie olać i nie zrobic tylko USG i Sanco, no ale to oczywiście do przedyskutowania z prowadzacym
tak dokładnie, moja przyjaciółka miała właśnie taką sytuację :/ zrobiła Sanco i wszystko się okazało w porządku a dzidziulek urodził się zdrowiutki.

reklama
Do góry