reklama
Anne1991
Fanka BB :)
Małe krwiaki są częste, pewnie się wchłonie. Ile synek ma lat?Ja po wizycie, serduszko bije (nie powiedział ile) ale zrobił się mały krwiak. Dal mi duphaston, powiedział że mam nie dźwigać chociaż nie wyobrażam sobie tego bo często syn (18kg) chce na ręce i wizyta następna 18.11
A.n.c.u r.
Zaciekawiona BB
Niby 6 tydz ale z usg młodsza wychodzi 5+4 czy 5+3 jakoś tak ale tak samo miałam w poprzedniej ciąży więc na razie się nie stresujeHej ja byłam na wizycie, ale za wcześnie ciąża dobrze umiejscowiona nie ma jeszcze serduszka ale lekarz mówił że taka sama sytuacja jak przy wcześniejszej córce także za dwa tygodnie do kontroli
A.n.c.u r.
Zaciekawiona BB
Uuu u mnie mała chodzi do przedszkola zaraz by wszyscy wiedzieli chyba w święta powiemy rodzicom nono jej że będzie straszą siostra tak planuje ale nie wiem czy tak długo uda nam się utrzymać to w tajemnicyJa po wizycie, serduszko bije (nie powiedział ile) ale zrobił się mały krwiak. Dal mi duphaston, powiedział że mam nie dźwigać chociaż nie wyobrażam sobie tego bo często syn (18kg) chce na ręce i wizyta następna 18.11
Andzia23
Fanka BB :)
3 latka skończył we wrześniu. 5 dni temu na usg nie było go, mam nadzieje ze się szybko wchłonie i będzie ok.Małe krwiaki są częste, pewnie się wchłonie. Ile synek ma lat?
Ale pappa to chyba jest połączone z prenatalnym i badaniami. Bynajmniej tak było 3lata temu pierw krew na wyniki potem USG.tak dokładnie, moja przyjaciółka miała właśnie taką sytuację :/ zrobiła Sanco i wszystko się okazało w porządku a dzidziulek urodził się zdrowiutki.
Ja byłam u gina jutro będzie 9 tyg z om.
Dziś już serce biło mocniej, a odnośnie wcześniejszego pomiaru mówił że też był ok.
Ryzyko jest z przeliczenia na wiek i choroby w rodzinie.A będziesz robiła też Papp-a? Naczytałam się o fałszywym ryzyku i sama się zastanawiam czy tego nie olać i nie zrobic tylko USG i Sanco, no ale to oczywiście do przedyskutowania z prowadzacym
Aż się boje teraz co wyjdzie.
Moja lekarz powiedział że te wszystkie testy pappa i te płatne to jest naciagarstwo.
Mnie wkurzała jak zmieniałam stronę do spania hehJak dla mnie to nie. Później przez brzuszek źle się śpi i trochę poducha pomaga choć ja jej bardzo nie lubiłam
reklama
angeliskax
Moderator
Ja osobiście bym zrobiła pappa. Kiedyś też miałam podejście, że pappa nie bo to zakłamane wyniki.A będziesz robiła też Papp-a? Naczytałam się o fałszywym ryzyku i sama się zastanawiam czy tego nie olać i nie zrobic tylko USG i Sanco, no ale to oczywiście do przedyskutowania z prowadzacym
Pappa + usg daje cały obraz wyniku. Ale w pappa jeszcze daje nam obraz o funkcji łożyska