A.n.c.u r.
Zaciekawiona BB
Uuu to ja chyba najstarsza tutaj 34Dziewczyny w jakim wieku jesteście?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uuu to ja chyba najstarsza tutaj 34Dziewczyny w jakim wieku jesteście?
Niestety ja jestem tu seniorką - 38 zim .Uuu to ja chyba najstarsza tutaj 34
Dobrze że ktoś ma fajne wspomnienia
Dzisiaj byłam na wizycie z luxmed żeby mieć darmowe badania a nie było innego terminu. A w poniedziałek mam wizytę u lekarza do którego chodzę prywatnie. Planuję się mu wtedy zapytać czy mogłabym chodzić do niego na nfz. Chociaż byłam u niego na nfz na takiej zwykłej wizycie i tak średnio mi się podobało.@Andzia23 a z jakiegoś konkretnego powodu masz tak często wizyty u gina?
U mnie bardzo małe miasto i ostatnio z cytologią 350 zł a bez cytologi wizyta położnicza 300 zł. Także dla mnie to mega dużo + do tego badania prywatnie to też jest koszt.Prowadzicie ciążę prywatnie czy na NFZ? Tak z ciekawości, ile za prywatną wizytę płacicie?
U mnie duże miasto pow. 300tys. mieszkańców płacę prywatnie 250zł za wizytę.
Na każdej wizycie do końca ciąży też głowica usg pprzykładana. No i mam nadzieję, że mój doktor znów osobiście zrobi mi cięcie.
Czemu sanco a nie nifty?Ja to samo, wegetuję już tak 2gi tydzień.
Zapisałam się dziś na prenatalne na początek grudnia, będę robić dodatkowo badania genetyczne sanco.