Anne1991
Fanka BB :)
Oooo ja dokładnie tak samomusiałam dłużej pomyśleć za miesiąc 33
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oooo ja dokładnie tak samomusiałam dłużej pomyśleć za miesiąc 33
Byc może, ale ktoś Ci powiedział że jest za niskie? Przedział jest 120-160 a niektóre źródła podają 110-160. Nie martw się za bardzoA myślicie ze na pomiar akcji serca ma też wpływ słabe usg? Bo te zdjęcia jakieś takie niewyraźne
Lekarka coś powiedziała że 'mogłoby być szybsze' czy jakoś tak ale ogólnie jest okByc może, ale ktoś Ci powiedział że jest za niskie? Przedział jest 120-160 a niektóre źródła podają 110-160. Nie martw się za bardzo
Raczej nie, sprzęty ten parametr dobrze mierzą.A myślicie ze na pomiar akcji serca ma też wpływ słabe usg? Bo te zdjęcia jakieś takie niewyraźne
32Dziewczyny w jakim wieku jesteście?
Tak rzeczywiście. Ja 32 jak będę rodzic to możliwe że 33 bo mam urodziny 21.06 a termin z ostatniej miesiączki wychodzi na 26 więc zobaczymyWidzę że dla zdecydowanej większości z nas nie jest to pierwsza ciąża
Dobrze że ktoś ma fajne wspomnieniaJa również miałam poród wywoływany. Jednego dnia cewnik, drugiego oksytocyna, trzeciego oksytocyna + przebity pęcherz płodowy i finalnie CC ze względu na totalny brak postępu czasem większe bóle czuł przy okresie niż w trakcie całej próby porodu SN
Przyznam że pozytywnie się zaskoczyłam CC, myślałam że będę dużo gorzej znosić ten ból po, ale nie było tak strasznie jak to sobie wyobrażałam
Mam nadzieję że w poniedziałek będzie wyższe, ehh znowu stresRaczej nie, sprzęty ten parametr dobrze mierzą.