Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to samo, wegetuję już tak 2gi tydzień.A jak się czujecie? Ja ogólnie jak flak, albo śpię, albo mi ciągle niedobrze, albo wymiotuje. Dlatego tak mało się odzywam, ale wszystko nadrabiam przy lepszej minucie
U mnie dziś pierwszy lepszy dzień. Bez drzemki bo nie byłam bardzo zmęczona i z mdłościami które aż tak bardzo nie przeszkadzają w życiu@Peaulea kciuki za wizytę! O której masz i jaki tc?
Dziewczyny jak Wasze objawy?
Ja 26 latDziewczyny w jakim wieku jesteście?
musiałam dłużej pomyśleć za miesiąc 33Dziewczyny w jakim wieku jesteście?
dobrze.A jak się czujecie? Ja ogólnie jak flak, albo śpię, albo mi ciągle niedobrze, albo wymiotuje. Dlatego tak mało się odzywam, ale wszystko nadrabiam przy lepszej minucie
27Dziewczyny w jakim wieku jesteście?
Ja też padam codziennie usypiając córkę tak śpimy razem, ciekawe czy drugie bobo dołączy do kompletuA jak się czujecie? Ja ogólnie jak flak, albo śpię, albo mi ciągle niedobrze, albo wymiotuje. Dlatego tak mało się odzywam, ale wszystko nadrabiam przy lepszej minucie
31Dziewczyny w jakim wieku jesteście?