reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

Dziewczyny,czy też macie tak że jednego dnia czujecie się słabo..mdłości,ból piersi,zmęczenie a jednego jesteście pełne życia? Zaraz jak lepiej się czuję to wkręcam sobie jakieś chore fazy 😅
Jeszcze u mnie za wcześnie na takie jazdy. Póki co mam lekki objawy ciążowe. Ale miałam tak jak piszesz w pierwszej ciąży i też się bałam że coś jest nie tak. Ale nic z tych rzeczy 😜

reklama
Prowadzicie ciążę prywatnie czy na NFZ? Tak z ciekawości, ile za prywatną wizytę płacicie?
U mnie duże miasto pow. 300tys. mieszkańców płacę prywatnie 250zł za wizytę.
Na każdej wizycie do końca ciąży też głowica usg pprzykładana. No i mam nadzieję, że mój doktor znów osobiście zrobi mi cięcie.
prowadzę prywatnie ponieważ nie ma u nas kompetnego ginekologa na NFZ, malutkie miasteczko 10 tys mieszkańców cena również 250 zł...

Czemu sanco a nie nifty?

W pierwszej ciąży robiłam nifty i w tej na pewno tez będę chciała zrobić badania także pytam z ciekawości:)
Profesor u którego byłam w pierwszej ciąży na prenatalnych tak mi powiedział, że jak chce robić genetyczne to tylko test sanco ale nie pamiętam jak to argumentował.
czy jak robi się nifty to nie trzeba robić prenatalnych?
Trzeba

Ja w ogóle nie ogarniam tych testów genetycznych będę musiała o tym porozmawiać z ginekologiem moim, 8 lat temu jak bylam w ciąży to tylko prenatalne się robiło a jak coś było nie tak to amniopunkcje

reklama
Do góry