reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

lekarz mówi że różne przypadki są beta że on ma nadzieję że będzie dobrze.
Ja podchodzę do tego już z rozumem .
Nawet piersi przestały mnie boleć 🥺
Lekarz kazał mi narazie nie sprawdzać bety ale jutro chyba nie wytrzymam i pójdę sprawdzić przyrost. Jeśli będzie spadek przynajmniej znikną nadzieję .
Cześć Kochana. U mnie również spadek bety. Czy nie robiłaś przypadkiem jezzcze raz? Ja mam zrobić w poniedziałek. Rozmawiałam już z lekarzem to powiedział że albo ciąża obumarła albo błąd laboratorium.

reklama
Dziewczyny, normalnie udzielajcie się na tym wątku, im więcej Was będzie to super! Później zawsze możecie przenieść się prywatnie na prywatny wątek! 😊

Cześć Kochana. U mnie również spadek bety. Czy nie robiłaś przypadkiem jezzcze raz? Ja mam zrobić w poniedziałek. Rozmawiałam już z lekarzem to powiedział że albo ciąża obumarła albo błąd laboratorium.
Przykro mi 😔Lekarz kazał mi jutro nie robić żeby dać sobie odpocząć ale pewnie nie wytrzymam.
U mnie w maju beta zaczęła spadać jak wynosiła ponad 5 tys. Bobas rozwijał się prawidłowo 1mm na dobę ale akcja serca się nie pokazała 😔

Tak, w tym samym. Dlatego lekarz coś mówił o poniedziałku. A ja się zastanawiam czy jakbym poszła jutro to byłby spadek? Czy za szybko?
Przepraszam że się wtrącam ale liczę że mogłabym tu dołączyć więc was podczytuję.

Możesz robić betę jutro zobaczyć czy spada. Masz bardzo niskie wartości, jak będzie spadać to zaraz możesz dostać okres. Przykro mi, przechodziłam przez to♥️

reklama
Do góry