reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

W pierwszej ciazy w ogole, mialam TSH 1,1, po ciazy zaniedbalam temat i nie poszlam w ogole na kontrolne badania :/ Przed ta ciaza cos mnie tknelo i juz TSH podskoczylo do 2,8, ginekolog kazal mi pilnie isc do endokrynologa.
A Ty tez masz takie przeboje czy Cie ominelo? ☺️
Ja jak lezalam w szpitalu przed porodem to kilka razy zmienialam pokoj i zawsze chociaz jedna dziewczyna dostawala rano euthyrox, az bylam zaskoczona, ze to tak powszechne.
Ja w wieku nastoletnim miałam problemy z tarczycą ale później się to unormowało. Niestety wisi nade mną wizja cukrzycy ciążowej... W pierwszej ciąży miałam i mam nadzieję, że tym razem mnie to ominie 🤞

reklama
Ja znów chyba przechodzę przez to samo. Jak szybko się przywitałam tak szybko będę się żegnać. 27 września progesteron prawie 23 dziś ledwo ponad 15. Beta 27 była 105 dziś 395.

Ja znów chyba przechodzę przez to samo. Jak szybko się przywitałam tak szybko będę się żegnać. 27 września progesteron prawie 23 dziś ledwo ponad 15. Beta 27 była 105 dziś 395.
Ja totalnie na progach się nie znam bo w Irlandii nawet tego nie badają. Masz jakąś wizytę? Beta rośnie, kiedy badałaś w jakich odstępach?

Ja totalnie na progach się nie znam bo w Irlandii nawet tego nie badają. Masz jakąś wizytę? Beta rośnie, kiedy badałaś w jakich odstępach?
ostatnia w sobotę badałam i wynosiła 105. Sprawdzałam na kalkulatorze bety i wynik wyszedł poniżej normy 55% .ale obawiam się ona spada co wyjdzie w sobotę jak powtórzę .
Jutro mam wizytę na 9

reklama
ostatnia w sobotę badałam i wynosiła 105. Sprawdzałam na kalkulatorze bety i wynik wyszedł poniżej normy 55% .ale obawiam się ona spada co wyjdzie w sobotę jak powtórzę .
Jutro mam wizytę na 9
Trzymam kciuki, zeby jednak bylo dobrze 🥺

Ja sie czuje jakby mi ktos wylaczyl baterie, zasypiam na stojaco 😴

Do góry