reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

Przepraszam że się wtrącam ale liczę że mogłabym tu dołączyć więc was podczytuję.

Możesz robić betę jutro zobaczyć czy spada. Masz bardzo niskie wartości, jak będzie spadać to zaraz możesz dostać okres. Przykro mi, przechodziłam przez to♥️
Normalnie gościć się proszę tutaj! Dla mnie będzie miło, że rozkrecicie ten wątek ❤️ Dobre wieści będą dla mnie radością!

Dziękuję, to zrobię jutro żeby potwierdzić. Mąż mnie zaskoczył, bo powiedzial że jak nie teraz to może za miesiąc zaskoczy☺️ 😊

reklama
reklama
Ja się naoglądałam za dużo amerykańskich tik toków, nazamawiałam testów i teraz siedzę i sprawdzam, czy ciemnieją 😅 W pierwszej ciąży jakoś tak nie świrowałam 🥴
Ja zrobiłam tylko raz digital Clear Blue. Może jestem dziwna ale wychodzę z założenia, że na tak wczesnym etapie co ma być to będzie... Beta czy testowanie nic nie zmieni. Czekam do pierwszego USG i wtedy się wszystko okaże. Ale i tak już się cieszę ciążą bo wiem, że to moja ostatnia i chcę ją celebrować 🙂

Do góry