reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

I wzajemnie! ❤ ktory u Ciebie tc? U mnie z om wychodzi 7+1 ale wg owu powinno byc 6+5 :)
Dziękuję ❤️ u mnie to jest ta dziwna sprawa z ostatnią dziwną miesiączką, i jeśli patrzeć w ten sposób, to dzisiaj 8+4, ale ja uważam, że jest 7+4 🙈 Zobaczymy czego się dzisiaj dowiem, ale jestem mega nerwowa 🥴

reklama
Dziękuję ❤️ u mnie to jest ta dziwna sprawa z ostatnią dziwną miesiączką, i jeśli patrzeć w ten sposób, to dzisiaj 8+4, ale ja uważam, że jest 7+4 🙈 Zobaczymy czego się dzisiaj dowiem, ale jestem mega nerwowa 🥴
Bedzie dobrze ❤ nawet jak jest 7+4 to jak ma dobry sprzet to powinno byc wszystko widac. Trzymam kciuki 🥰

Tez jestem za prywatnym już :) jak ktoś dolaczy, to można tez tu cały czas pisać :) w poprzedniej ciąży jak tu byłam; to właśnie był prywatny i ten też się ciągnął, bo dziewczyny dołączały nawet przed samym porodem dopiero ;D
U nas wiedza już moi rodzice .. mąż wczoraj bur wytrzymał i im ogłosił :D na jutro zaprosił teściów , a oni to już pewnie wszystkim powiedzą, choć mam zamiar ich prosić o dyskretnosc...
U mnie Stary tez nie wytrzymal i powiedzial swoim rodzicom... 🙈 a ze jego tata mega nie mogl doczekac sie wnuka to tego samego wieczoraj pojechal po moich rodzicow i ich do nas przywiozl 🤣🤣🤣 nie tak to mialo wygladac, ale tajemnica tez to nie byla. Moja mama jest tez taka, ze byla w sobote na urodzinach siostry i pochwalila sie polowie rodziny... i nie mialabym nic przeciwko gdyby nie zachowanie moich siostr ciotecznych. Bo wiedza, ze ja wiem ze ona wiedza, a pisza jakies glupoty i robią podchody zamiast wprost pogratulowac lub zapytac... 40 lat na karku a glupie jak but 😉😉 nienawidze jak ktos probuje robic ze mnie glupka 🤯 za kare teraz moja mama dowiaduje sie od soboty o wszystkim ostatnia hahaha

Hej. chciałabym nieśmiało do was dołączyć. Termin z OM wychodzi mi na 28.06, aktualnie u mnie 5+1 czyli bardzo bardzo wcześnie. Dziś mam.pierwsza wizytę u gina, bo potrzebuje recepty na luteine i encorton, A bez sprawdzenia zy ciąża jest w macicy, leków wiadomo nie dostanę. Czytam trochę wasz wątek, zastanawiałam się czy już napisać, ale mam nadzieję że dołączenie tu jakoś pomoże mi przetrwać początek ciąży i ten okropny stres. Widzę kilka znajomych nickow, także witam was dziewczyny ;)
W skrócie o mnie - to moja 4 ciąża. Dwie pierwsze zakończyły się poronieniem na etapie 7-9tc, z trzeciej ciąży mam wspaniałą 1.5 roczna córeczkę. Mam nadzieję że i teraz ciąża zakończy się szczęśliwie :)
Widzę jak bardzo się tu wspieranie, kibicuje sobie, mam nadzieję że przyjmijcie mnie do swego grona i będzie nam dane zostać tu na długo :)

Hej. chciałabym nieśmiało do was dołączyć. Termin z OM wychodzi mi na 28.06, aktualnie u mnie 5+1 czyli bardzo bardzo wcześnie. Dziś mam.pierwsza wizytę u gina, bo potrzebuje recepty na luteine i encorton, A bez sprawdzenia zy ciąża jest w macicy, leków wiadomo nie dostanę. Czytam trochę wasz wątek, zastanawiałam się czy już napisać, ale mam nadzieję że dołączenie tu jakoś pomoże mi przetrwać początek ciąży i ten okropny stres. Widzę kilka znajomych nickow, także witam was dziewczyny ;)
W skrócie o mnie - to moja 4 ciąża. Dwie pierwsze zakończyły się poronieniem na etapie 7-9tc, z trzeciej ciąży mam wspaniałą 1.5 roczna córeczkę. Mam nadzieję że i teraz ciąża zakończy się szczęśliwie :)
Widzę jak bardzo się tu wspieranie, kibicuje sobie, mam nadzieję że przyjmijcie mnie do swego grona i będzie nam dane zostać tu na długo :)
Witamy 🙂

Też pierwsza, ale to już będzie 6+6 według OM, także liczę na serduszko :)
Wow to już późno :) wytrzymalas długo ;) ja będę miała 6+2 ale owulacje miałam około 20 dc także późno i myślę że będzie o tydzień młodsza ciążą mniej więcej to pewnie za dużo nie zobaczy, byleby pecherzyk był na swoim miejscu to będzie super.

reklama
Do góry