G
guest-1672688487
Gość
Trzeba chyba napisać do aniaslu i ona zakłada prywatny wątekJak się zabrać za stworzenie wątku prywatnego? [emoji848]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzeba chyba napisać do aniaslu i ona zakłada prywatny wątekJak się zabrać za stworzenie wątku prywatnego? [emoji848]
Super wieści piękny duży dzidziuś U mnie pewnie będzie póki co sam pęcherzyk.Jestem po wizycie ❤ Serduszko bije, dzidziuś ma ponad 1cm . Lekarz śmiał się ze mam tak pięknego dzidziusia że sam by takiego chciał założył kartę ciąży, dał skierowanie na badania wszystkie i na badania prenatalne. Cieszę się ze wszystko na NFZ. Kupiłam globulki bo jakaś infekcja się pojawiła , przy pobieraniu cytologii zauważył. Kupiłam tez Suplementy dla kobiet w ciąży. Kontrola za 2tyg, przedłużył zwolnienie na razie 2tyg a później już na dłużej. Sam powiedział ze po co chodzić teraz do pracy i się narażać. Zanim zaczęłam prace w tej placówce w której razem pracujemy tez był taki miły i to dla każdej pacjentki. Wiec czasami zdarzy się super gin na NFZ. Nie traćmy nadziei ☺
Progesteron to hormon wydzielony skokowo. Żeby poznać taka realna wartość to trzeba 3 dni z rzędu o tej samej porze badać. Nie mniej jednak, pokazalabym ginowi na wizycie ten wynik, bo Nie jest za wysoki. Ja miałam w poprzedniej ciąży 15, to lekarz dał luteine 3x3 i zastrzyki. Ale nie ma co się na zapas martwić, tylko skontrolować u lekarzaPrzyszły wyniki progesteronu. Mam 19.20, gdzie zakres referencyjny jest między 11 a 44. Co sądzicie? Jest się czym martwić?
Trzeba napisać do aniaslu o założenie wątku, podać wszystkich członków grupy i wybrać dwie osoby które będą moderatorami.Hej. chciałabym nieśmiało do was dołączyć. Termin z OM wychodzi mi na 28.06, aktualnie u mnie 5+1 czyli bardzo bardzo wcześnie. Dziś mam.pierwsza wizytę u gina, bo potrzebuje recepty na luteine i encorton, A bez sprawdzenia zy ciąża jest w macicy, leków wiadomo nie dostanę. Czytam trochę wasz wątek, zastanawiałam się czy już napisać, ale mam nadzieję że dołączenie tu jakoś pomoże mi przetrwać początek ciąży i ten okropny stres. Widzę kilka znajomych nickow, także witam was dziewczyny
W skrócie o mnie - to moja 4 ciąża. Dwie pierwsze zakończyły się poronieniem na etapie 7-9tc, z trzeciej ciąży mam wspaniałą 1.5 roczna córeczkę. Mam nadzieję że i teraz ciąża zakończy się szczęśliwie
Widzę jak bardzo się tu wspieranie, kibicuje sobie, mam nadzieję że przyjmijcie mnie do swego grona i będzie nam dane zostać tu na długo
Jak się zabrać za stworzenie wątku prywatnego? [emoji848]
Dokładnie stamtąd się znamyWitaj! Kojarzę Cię chyba z wątku ciąża po poronieniu albo jakoś tak [emoji3] fajnie że z nami jesteś.Trzeba napisać do aniaslu o założenie wątku, podać wszystkich członków grupy i wybrać dwie osoby które będą moderatorami.
Pięknie ❤Jestem po wizycie ❤ Serduszko bije, dzidziuś ma ponad 1cm . Lekarz śmiał się ze mam tak pięknego dzidziusia że sam by takiego chciał założył kartę ciąży, dał skierowanie na badania wszystkie i na badania prenatalne. Cieszę się ze wszystko na NFZ. Kupiłam globulki bo jakaś infekcja się pojawiła , przy pobieraniu cytologii zauważył. Kupiłam tez Suplementy dla kobiet w ciąży. Kontrola za 2tyg, przedłużył zwolnienie na razie 2tyg a później już na dłużej. Sam powiedział ze po co chodzić teraz do pracy i się narażać. Zanim zaczęłam prace w tej placówce w której razem pracujemy tez był taki miły i to dla każdej pacjentki. Wiec czasami zdarzy się super gin na NFZ. Nie traćmy nadziei ☺