Starlights
Fanka BB :)
aaa tylko to co istotne, u mnie jest zapis ze to nie moze byc indywidualna praktyka lekarska tylko jakas klinika itp. nawet mala sprawdz sobie to tez.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jak pracowalam w douglasie to mialam wlasnie tak ze moglam chodzic sobie gdzie chcialam a oni zwracali mi wlasnie 70% za wizytę max 500 zlZnalazłam regulamin lux med i jest też 500 zł na kwartał, 70% zwrotu ale nie piszą czy to dopiero jak nie znajdą terminu. Będę musiała się dopytać bo zamierzam chodzić do mojej prywatnej mimo pakietu to zawsze jakaś kaska w kieszeni by została
brawa dla Płodzia jest cudowny i uspokoiłaś mnie tym zdjęciem, bo widzę, że moj nie jest wcale za mały, a bardzo mi się tak wydawalo ja też dostałam milion wskazań co do badań, Ale że wizyta dopiero 19, to poczekam spokojnie na Matki Boskiej Pieniężnej i dopiero zrobięDziewczyny moj Płodzio rośnie, serduszko dalej bije ❤ Dostalam skierowanie na cytomegalie i rozyczke jutro będę robić
aaa tylko to co istotne, u mnie jest zapis ze to nie moze byc indywidualna praktyka lekarska tylko jakas klinika itp. nawet mala sprawdz sobie to tez.
Cudowne wiadomości! Niech Płodzio dalej zdrowo rośnieDziewczyny moj Płodzio rośnie, serduszko dalej bije ❤ Dostalam skierowanie na cytomegalie i rozyczke jutro będę robić
Sama beta powie więcej przy przyroscie, tak nie ma co oceniać progesteron skonsultowalabym z lekarzem. Moze trzeba będzie podbić duphastonem bądź luteinaDziewczyny co myślicie? Z OM wychodzi 5+5.
W środę zrobię znow bete, zobaczę przyrost.
Piękny Płodzio super że wszystko jest dobrzeDziewczyny moj Płodzio rośnie, serduszko dalej bije ❤ Dostalam skierowanie na cytomegalie i rozyczke jutro będę robić