reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

aaa tylko to co istotne, u mnie jest zapis ze to nie moze byc indywidualna praktyka lekarska tylko jakas klinika itp. nawet mala :) sprawdz sobie to tez.

reklama
Znalazłam regulamin lux med i jest też 500 zł na kwartał, 70% zwrotu ale nie piszą czy to dopiero jak nie znajdą terminu. Będę musiała się dopytać bo zamierzam chodzić do mojej prywatnej mimo pakietu to zawsze jakaś kaska w kieszeni by została
emoji2.png
Ja jak pracowalam w douglasie to mialam wlasnie tak ze moglam chodzic sobie gdzie chcialam a oni zwracali mi wlasnie 70% za wizytę max 500 zl :)

Chyba mam covida :)
taty kolega z pracy ma covida, w piątek zrobił test, przyszedł do pracy, w poniedziałek odebrał pozytywny, w ten sam piątek widział się z moim tata, a dzień później tata widział sie ze mną. Kolega z pracy, gdzie pojechałam na chwile tez miał covida i zatail, bo dopiero test robił i twierdzi, ze nie musiał nic jeszcze mówić. Mam niby przeziębienie (gardło, kaszel, katar), ale każdego dnia jest niby trochę lepiej, a tracę wech i smak.
Najbardziej boje się o dzidziusia.

Dziewczyny moj Płodzio rośnie, serduszko dalej bije ❤ Dostalam skierowanie na cytomegalie i rozyczke jutro będę robić :)
brawa dla Płodzia jest cudowny i uspokoiłaś mnie tym zdjęciem, bo widzę, że moj nie jest wcale za mały, a bardzo mi się tak wydawalo 😂 ja też dostałam milion wskazań co do badań, Ale że wizyta dopiero 19, to poczekam spokojnie na Matki Boskiej Pieniężnej i dopiero zrobię :)

Dziewczyny co myślicie? Z OM wychodzi 5+5.
W środę zrobię znow bete, zobaczę przyrost.

Załączniki

• Screenshot_20201026_172702.jpg
    Screenshot_20201026_172702.jpg
    72,5 KB · Wyświetleń: 87
reklama
Do góry