reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Wirus wirusem ale najgorzej jak Cie wpakuja na kwarantanne. Np miedzy 11-13 tygodniem i co wtedy? Ja się tego boję wlasnie nie wirusa.

Tak samo u mnie 👍
Dziewczyny w ciąży mam takie realne sny! Dzis mi sie snilo, ze urodziłam dziecko. Karmilam je piersia i zastanawialam się dlaczego mnie to nie boli, a wszyscy mowili, ze to takie bolesne 😅 🙈

Hahah o matko😅 Mi się śniło ostatnio, ze widziałam swoje dziecko, taka dziewczyneczka mała, może z pół roku miała, słodziutka pucka się do mnie uśmiechała 😍 I zaraz się obudziłam 😪 Ciekawe czy się sprawdzi 😁

A pije któraś z was kawę w ciąży? Sypaną? Bo ja się nie mogę opanować i jedną dziennie wypić muszę, z mlekiem.
Ja pilam w drugiej ciąży, jak w niej nie byłam to nie mogłam sypanej bo mnie mdliło a w ciąży jak poczułam to musiałam wypić 😁 a teraz mnie odrzuciło. Pije rozpuszczalna z mlekiem a wręcz mleko z dodatkiem kawy 😂

Eyen mi się też śniło któregoś dnia że rodziłam i przy każdym porodzie jechałam do szpitala i leżałam na oddziale. Obiecałam sobie że teraz pojadę prosto na porodówkę i nie zdążyłam bo urodziłam w domu 😱

Dziewczyny w ciąży mam takie realne sny! Dzis mi sie snilo, ze urodziłam dziecko. Karmilam je piersia i zastanawialam się dlaczego mnie to nie boli, a wszyscy mowili, ze to takie bolesne 😅 🙈
Też mi się to śniło w tym tygodniu! Tylko śniło mi się, że urodziłam w 20 tygodniu mini-bobasa, był zdrowy i w ogóle, ale był mały jak lalka, ale karmiłam go piersią i w ogóle :D To była ona :D

reklama
Do góry