Pije normalnie. Lekarka w pierwszej ciąży mówiła że można, tylko nie za dużo dziennieA pije któraś z was kawę w ciąży? Sypaną? Bo ja się nie mogę opanować i jedną dziennie wypić muszę, z mlekiem.
reklama
Mi się ostatnio śniły badania prenatalne [emoji16]Dziewczyny w ciąży mam takie realne sny! Dzis mi sie snilo, ze urodziłam dziecko. Karmilam je piersia i zastanawialam się dlaczego mnie to nie boli, a wszyscy mowili, ze to takie bolesne [emoji28] [emoji85]
Pokaż zdjęcieJa w ogóle wczoraj byłam u gina i powiedział mi termin jednak 29 maj, więc chyba się przeprowadzam na majowe mamy Już ma taki ludzki kształt! Głowa, nóżki i rączki mu się zrobiły w 2 tygodnie, szok
Ja gdyby mnie nie odrzuciło od kawy to bym piła, bo ogólnie uwielbiam. Ale niestety pierwszy objaw ciąży to odrzucenie od kawyA pije któraś z was kawę w ciąży? Sypaną? Bo ja się nie mogę opanować i jedną dziennie wypić muszę, z mlekiem.
Ada.to.nie.wypada
Fanka BB :)
Wirus wirusem ale najgorzej jak Cie wpakuja na kwarantanne. Np miedzy 11-13 tygodniem i co wtedy? Ja się tego boję wlasnie nie wirusa.
Tak samo u mnie
Dziewczyny w ciąży mam takie realne sny! Dzis mi sie snilo, ze urodziłam dziecko. Karmilam je piersia i zastanawialam się dlaczego mnie to nie boli, a wszyscy mowili, ze to takie bolesne
Hahah o matko Mi się śniło ostatnio, ze widziałam swoje dziecko, taka dziewczyneczka mała, może z pół roku miała, słodziutka pucka się do mnie uśmiechała I zaraz się obudziłam Ciekawe czy się sprawdzi
Gocha291991
Ja pilam w drugiej ciąży, jak w niej nie byłam to nie mogłam sypanej bo mnie mdliło a w ciąży jak poczułam to musiałam wypić a teraz mnie odrzuciło. Pije rozpuszczalna z mlekiem a wręcz mleko z dodatkiem kawyA pije któraś z was kawę w ciąży? Sypaną? Bo ja się nie mogę opanować i jedną dziennie wypić muszę, z mlekiem.
Eyen mi się też śniło któregoś dnia że rodziłam i przy każdym porodzie jechałam do szpitala i leżałam na oddziale. Obiecałam sobie że teraz pojadę prosto na porodówkę i nie zdążyłam bo urodziłam w domu
Ja wczoraj miałam USG 7+4 i było widać taka fasolkę ale moim zdaniem zaznaczała się główka i brzuszek.8+1 Sorki
Dziewczyny a jak się liczy? Np. 7+1, 7+2...7+6, 8+1 czy 7+0, 7+1... 7+7,8+0???
jawdaniec
Aktywna w BB
Też mi się to śniło w tym tygodniu! Tylko śniło mi się, że urodziłam w 20 tygodniu mini-bobasa, był zdrowy i w ogóle, ale był mały jak lalka, ale karmiłam go piersią i w ogóle To była onaDziewczyny w ciąży mam takie realne sny! Dzis mi sie snilo, ze urodziłam dziecko. Karmilam je piersia i zastanawialam się dlaczego mnie to nie boli, a wszyscy mowili, ze to takie bolesne
reklama
marysia1205
Hej
Właśnie wróciłam od lekarza widać pęcherzyk, ale narazie nic po za tym
Jest koło 5 tygodnia
Za tydzień kolejna wizyta
Mam się czym martwić?
Właśnie wróciłam od lekarza widać pęcherzyk, ale narazie nic po za tym
Jest koło 5 tygodnia
Za tydzień kolejna wizyta
Mam się czym martwić?