reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Też mi się to śniło w tym tygodniu! Tylko śniło mi się, że urodziłam w 20 tygodniu mini-bobasa, był zdrowy i w ogóle, ale był mały jak lalka, ale karmiłam go piersiom i w ogóle :D To była ona :D
Mi sie za to śniło że chcialam zostawic mojego chłopa dla kobiety ale jak ona wrocil to jednak chcialam zostac z nim a ta sie wściekła i zaczęła machać nozami🤣🤣

reklama
Ja wczoraj miałam USG 7+4 i było widać taka fasolkę ale moim zdaniem zaznaczała się główka i brzuszek.

Dziewczyny a jak się liczy? Np. 7+1, 7+2...7+6, 8+1 czy 7+0, 7+1... 7+7,8+0???
1603267846780.png

Ja mam takiego zioma,Zdjęcie z wczoraj, dzisiaj 8+1 :) Czyli lekarz liczy 8 :) Skończone tygodnie nie rozpoczęte.

Ależ ja nie ukrywam swoich potrzeb. Wszystko mu mówię, włącznie z tym, że go nienawidzę, kiedy mnie wkurza. Słyszę wtedy, że jestem okropna, bo za dużo mówię. I zaczynam krzyczeć, ryczeć, ogólnie chce go zabić ;)
Hahaha to masz taki trochę bunt 2 latka 😉😉😉 (żarcik)
Jak mi się włącza zołza to mój zawsze naciska na mój pieprzyk na brzuchu i mówi włączam tryb miły 😂 a dla mnie to jak kubeł zimnej wody bo nie lubię być zołzą. Mój czasem chodzi nerwowy jak wróci z pracy ale też wystarczy go upomnieć i stara się wrócić głowa do domu i zapomnieć o pracy 😉

Ja pilam w drugiej ciąży, jak w niej nie byłam to nie mogłam sypanej bo mnie mdliło a w ciąży jak poczułam to musiałam wypić 😁 a teraz mnie odrzuciło. Pije rozpuszczalna z mlekiem a wręcz mleko z dodatkiem kawy 😂

Eyen mi się też śniło któregoś dnia że rodziłam i przy każdym porodzie jechałam do szpitala i leżałam na oddziale. Obiecałam sobie że teraz pojadę prosto na porodówkę i nie zdążyłam bo urodziłam w domu 😱
Haha to już wiesz jakie masz największe obawy wewnętrzne 😉😉

reklama
W moim śnie to był chłopczyk i moja mama do mnie (nagle się znalazła koło mnie), że powinnam go nazwać Maciek 😅 nie wiem skąd to imie, bo nigdy o nim nie myślałam.

Do góry