reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Ja też to mini-dziecię urodziłam nie w szpitalu, a na wycieczce jakiejś krajoznawczej, które mi się często śnią z resztą, a raczej są tłem dla snu, bo z dziadkami pół dzieciństwa zjeździłam w PTTK 😂🤣 No i zwiedzałam jakiś zamek, ruiny i nagle coś sobie wyjęłam spod spódnicy. Nie wierzyłam że to dziecko. We śnie mój chłopak powiedział że to chyba "próbne dziecko przed prawdziwym porodem" No uśmiałam się rano... Hahahaha

reklama
Wirus wirusem ale najgorzej jak Cie wpakuja na kwarantanne. Np miedzy 11-13 tygodniem i co wtedy? Ja się tego boję wlasnie nie wirusa.

To prawda. Ta kwarantanna to moja najwieksza obawa. A niewiele mi brakowalo.. 9 pazdziernika mialam jechac z kolezankami w gory, ale w koncu nie pojechalam - okazalo sie ze jedna od tego czasu jest na L4 zalatwiona chorobskiem okrutnie i wyszlo ze to covid. teraz reszta robi ze swoimi chlopakami testy, a jeden test 499 zl....😳😳😳

To prawda. Ta kwarantanna to moja najwieksza obawa. A niewiele mi brakowalo.. 9 pazdziernika mialam jechac z kolezankami w gory, ale w koncu nie pojechalam - okazalo sie ze jedna od tego czasu jest na L4 zalatwiona chorobskiem okrutnie i wyszlo ze to covid. teraz reszta robi ze swoimi chlopakami testy, a jeden test 499 zl....😳😳😳
Jezu i że jeszcze trzeba za to bulić pieniądz i to JAKI :O ....

Hahaha to masz taki trochę bunt 2 latka 😉😉😉 (żarcik)
Jak mi się włącza zołza to mój zawsze naciska na mój pieprzyk na brzuchu i mówi włączam tryb miły 😂 a dla mnie to jak kubeł zimnej wody bo nie lubię być zołzą. Mój czasem chodzi nerwowy jak wróci z pracy ale też wystarczy go upomnieć i stara się wrócić głowa do domu i zapomnieć o pracy 😉
Ej, bunt dwulatka brzmi idealnie! Cała ja :p
Mój robi podobnie - jak zaczynam być zołza, mówi, że nie da się wciągnąć w te gierki, bo pewnie się wyzwalam. I wychodzi :p
Ja gdy się wyzwalam, oznacza, że muszę oczyścić atmosferę, czyli kłótnia wisi w powietrzu :D

Czemu robia we własnym zakresie? I czemu w takiej cenie? 😱

Załączniki

• received_720210175373365.jpeg
    received_720210175373365.jpeg
    109 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Do góry