reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

to nie ma najmniejszego sensu, bo na tym etapie ciazy u roznych kobiet beta moze roznic sie tak bardzo, ze naprawde nie ma co porownywac
Masz racje u każdego e innym dniu byla inmplantacja :)
Kochana wlasnie mialam odpisywać Ci ze nie przejmuj sie tym, niech syn sie leczy lepiej niech jest w domu niz przeziebiony w szkole :*

reklama
Mi w poprzednich ciążach na mdłości i wymioty pomagały czopki torecan i imbir ale jadłam kawałek rano jak wstałam i popijałam ciepła woda. Wymioty trwały do końca 4 miesiąca. Póki co nie mam ani mdłości ani nie wymiotuję. Mam nadzieję, że tak zostanie.
W Zabrzu :) moja poprzednia brała 100 ale tragedia, stwierdziła że nie trzeva badac tsh w ciazy :/
Ja chodzilam w Zabrzu do przychodni przyszpitalnej na Biskupicach do dr Kobielskiej, teraz jeżdżę do niej prywatnie i płacę 180 zł za wizytę, z cytologią następne będzie 200 zł.

A co do badan, czy robicie USG piersi tez jakos teraz? w poprzedniej ciazy (zakonczonej poronieniem) od razu dostalam skierowanie i znalezli mi guzka. mam male piersi i mega sie zdziwilam, bo nigdy nic nie czulam. nigdy wczesniej nie mialam usg piersi i oczywiscie myslalam ze to rak (guzek wygladal podejrzanie na obrazie, od razu musialam zrobic biopsje). wycielam go i na szczescie byl lagodny. w kazdym razie, zachecam do zrobienia tego badania takze :) wiem, ze lekarze nie zawsze to badanie zalecaja.

reklama
A co do badan, czy robicie USG piersi tez jakos teraz? w poprzedniej ciazy (zakonczonej poronieniem) od razu dostalam skierowanie i znalezli mi guzka. mam male piersi i mega sie zdziwilam, bo nigdy nic nie czulam. nigdy wczesniej nie mialam usg piersi i oczywiscie myslalam ze to rak (guzek wygladal podejrzanie na obrazie, od razu musialam zrobic biopsje). wycielam go i na szczescie byl lagodny. w kazdym razie, zachecam do zrobienia tego badania takze :) wiem, ze lekarze nie zawsze to badanie zalecaja.
Ja mialam ostatnio robione bo wyczulam guzka ale bylam 2 razy na usg i nic nie było widać :)

Do góry