reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Dzień dobry! :-) Cicho tu od wczoraj... a ja wstałam z bananem, bo... dzisiaj termin wizyty! :-) Co prawda dopiero idę do gina na 19.40, ale czymże są te dzielące nas z Maleństwem godziny w porównaniu do 3 tygodni, które jakoś zniosłam, i to dzielnie. Zauważyłam jednak, że od kilku dni budzi mnie w nocy ból(?) jakby jajnika.. Pisałam o tym już kiedyś. Zaczynam się martwić, i to porządnie. Na pewno każda z Was kojarzy skurcze nóg. No to ja mam właśnie takie "skurcze", a gdy się budzę w nocy mam ochotę się przeciągnąć na całą długość łóżka. Może to dlatego, że wiecznie śpię na tym samym boku i w nocy trochę "zjeżdżam" na prawą stronę brzucha, ale objaw przynajmniej dziwny. Czy któraś z Was tak miała? W końcu jesteście doświadczonymi mamusiami ;-) Dodam jeszcze tylko, że w ciągu dnia to dziwne uczucie znika całkowicie.

reklama
Cześć, Galaxia :-) zazdroszczę Ci tych tostów. Ja aktualnie jestem świeżo po Euthyroxie na tarczycę i muszę odczekać swoje przed pierwszym posiłkiem... :baffled:

Dzien dobry.

Ale naprodukowalyscie przez weekend. No mistrzostwo.
Az ciezko sie wbic w wasze tematy :(

Gratuluje wizyt i wspanialyh wiadomosci.
Kciuki trzymam za wizytujace dzis.
My jestesmy w trakcie remontowania nowego mieszkania w weekendy spedzamy na wybieraniu i ustalaniu roznych rzeczy do domu nawet czash mnie mialam tu wejsc.

Dziewczyny, ktore macie juz dzieci Nosicie je w chustach?

reklama
Do góry