reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
Mujer ja teraz chcę rodzić na Żelaznej. Chodzę tam do przychodni na prywatne wizyty do ordynatorki położnictwa (licze, że jej pieczątki w karcie ciąży sprawią że tak szybko mnie nie odeślą do innego szpitala ;-)). A Ty gdzie rodziłaś, bo chyba nie napisałaś?

Co do spania, to ja też się wiercę więc ogólnie wszystkie pozycje nie są mi obce ;) ale pamiętam, ze w 3 trym już pilnowałam tego lewego boku. Z resztą co chwila wstawałam do toalety więc nie było to takie trudne ;)

pkowalska Mi też się ten czas dłuży ale co zrobić. Ponoć sa takie matki-wariatki które kupują sobie taki przenośny sprzęcik usg i w domu mają stały podgląd na brzuszek :baffled:

Mama-ka, rodziłam w praskim. Samo poród ok, na sali poporodowej sama, więc też ok. Ale mam traumę przez to, że kp nie wychodziło i nie bardzo mi w tym pomagały. No i leżałam długo, bo 9 dni. Z Żelazną mam złe wspomnienia, więc nie bardzo tam bym chciała. Może karowa, słyszałam dobre opinie.

O solcu też słyszałam super opinie. Podobno najlepsi lekarze z Bielanskiego tam przeszli i nie ma takiego przerobu jak zelazna czy karowa

Galaxia, a możesz coś więcej napisać? Jak sam poród? Miałaś zzo? Jak położne? Jak było na sali poporodowej, ile osób mniej więcej na sali? :-)

A u mnie usg pod koniec grudnia. Kto mnie przebije? :-p

Kochana, w zeszłym miesiącu zapisałam się do ginekologa na NFZ... na styczeń. Akurat zależało mi na mojej przychodni, więc przyznam szczerze, że nigdzie indziej się umówić nie próbowałam, ale mimo wszystko to jakaż paranoja.

Galaxia, a możesz coś więcej napisać? Jak sam poród? Miałaś zzo? Jak położne? Jak było na sali poporodowej, ile osób mniej więcej na sali? :-)

mialam zzo darmowe, malo pomoglo bo dostalam je pod koniec ale tylko dlatego ze wczesniej nie bolalo mnie az tak :) Porod super- polozna przemila, nie mialam partych wiec to praktycznie ona za mnie urodzila mowiac kiedy przec itp :) Na sali bylo nas 3. Co jakis czas przychodzila polozna czy wszystko ok. Fajnie. Gdybym mieszkala w PL znowu bym tam rodzila :-)

anio0​ niezle :-) Ja juz sie przyzwyczailam do mysli ze szybko Fasolki nie zobacze

reklama
Ja rodziłam bez zzo, teraz też bym chciała, ale nigdy nie wiadomo co mi odbiję :-D Wtedy błagałam o zzo, ale nie dostałam, bo za wcześnie, potem za późno.

Do góry