reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
Ania powodzenia i zazdroszczę :)
Asia nosiłam długo i namiętnie. Teraz też na pewno będę. Mamy też tule, dla trochę starszego też super sprawa.

Anio czekamy na informację o Twoim Malenstwie:)

Kurde dziewczyny a ja od wczoraj wymiotuje... mdli mnie bardzo, nie mogę jeść bo jak zjem to szybciutko muszę biec na rozmowę z wc. nawet po herbacie mi niedobrze.
Ale cieszy mnie to.

Asia ja szczerze mówiąc żaden znawca chust. miałam natibaby. Teraz zastanawiam się nad elastyczna na początek A potem może to mei tai bo nosidła ergonomiczne kompletnie mi nie pasowały

Paulina miałam to samo przez kilka tygodni tzn bliższe kontakty z wc :-) a teraz nic nawet mnie nie mdli wiec może kiedyś przejdzie

Hej dziewczyny :) U mnie dzisiaj w miarę spokojny dzionek :) Wspominałyście wyżej swoje porody i kwestię karmienia. Ja niestety oba te tematy wspominam niezbyt dobrze. Poród co prawda trwał krótko, bo na porodówkę dotarłam już z 7 cm rozwarciem, ale niestety skończyło się na kleszczach, bo Kuba po prostu utkwił i ani myślał się wydostać. Na szczęście wszystko z nim było ok i poza śladem, który jakiś czas miał na buzi od tych kleszczy, to nic mu nie było :) A co do karmienia, to niestety w ogóle nie miałam pokarmu i mimo wieluuu prób , nie udało się i skończyliśmy na butli.
Anio daj znać po wizycie jak tam :)
Suzi90 gratulację, coś mam przeczucie że chyba dziewczynka Ci się urodzi :) Podobno jak jest tętno dziecka powyżej 140 to częściej rodzą się dziewczynki, poniżej chłopaki. U mnie kurcze zanosi się w myśl tej teorii drugi chłopak, a miała być parka hihihih.
Słyszałyście o tym?

Ja też bardzo chciałabym mieć chustę. I chciałabym żeby mnie już tak od kawy nie odrzucało :(
Na razie szukam sobie różnych rzeczy na allegro dla maluszka, uwielbiam to :)

Pkowalska na dobrą sprawę to mi się to dopiero chyba zaczyna. Wiadomo kiedyś przejść musi... :)

Gabi ja też już przeglądam na allegro i w necie życzy dla maluszka ale nie za często, bo w pełni będę się cieszyć ta ciąża dopiero po prenatalnych. Wtedy to chyba zglupieje i będę gromadzić wszystko co mi się spodoba.

reklama
Do góry