reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Franca, dzięki :-)
No właśnie, u mnie póki co poupychane po szafach te urodzinowe :-) gdzie nie otworzę, muszę uważać, żeby mała nie wygrzebała czegoś. Jeszcze tydzień i zacznę składowanie tych gwiazdkowych, a troszkę tego będzie ;-)
U nas Mikołaj był, mała zachwycona.
Miłej niedzieli!!!

reklama
Hej :)

Ale dziś spokój. Pewnie wszystkie świętują. Mnie też czasem coś poboli w brzuchu, ale intuicja podpowiada mi, że to "typowe" w tym okresie. Widzę, że niektóre na prenatalne się wybierają. My dopiero na II idziemy, już skierowanie dostałam, ale jeszcze się nie umawiamy. W sumie chciałabym wiedzieć kto to u mnie siedzi - dużo osób obstawia chłopaka, ale mnie to obojętne. Byle było zdrowe...

Hej.
Powiem Wam że ja jestem strasznie obolała kurczę na wieczór czuje się jak stara babcia:/ nie mam pojęcia czemu najgorszy jest ból że tak się wyrażę w kroku tych mięśni czy kości. ciekawe co będzie pod koniec :o
Bóli brzucha nie miałam na początku na to teraz czasem coś jest-Też się martwię jak zawsze przed wizyta ;)
W ogóle dziś się ważyłam i jest 0.5kg od wagi z 8tyg bo wcześniej to nawet więcej miałam tylko rzyganie chyba podziałało na wagę. może akurat uda się minimalnie przytyć, oby ;)

A ja wpadłam życzyć dobrej nocy
Impreza się udała, ale padam na twarz.
5 dzieci i 9 dorosłych a do tego pies z adhd na moich skromnych metrach to trochę ponad moje możliwości ;)
Kulkaa powodzenia :)

Franca, dziękuję :-) imprezki za Tobą, zazdroszczę, bo zaczynam się trochę bać tych przygotowań, zobaczymy, też, jak goście dopiszą, sporo teraz osób choruje... moi domownicy też muszą się wykurować. Robię właśnie u małej w pokoju generalne porządki. A jutro mam wizytę.

Jak tam u Was w poniedziałkowy poranek?

Ale cisza ostatnio ;)
U nas grudzień intensywny 20 3urodziny synka, 21 30stka męża. już się boję ;) Ja jak zwykle rano zaliczyłam rzganko ogólnie dziś się czuje słabo i byle jak.

Fiolka ale to chyba lepiej ze masz teraz te imprezy niż miałabyś je mieć w maju:) wtedy to już niezle ciężarowy będziemy.

Słuchajcie ja mam problem z jedzeniem a mianowicie nie mogę się najeść. Jestem co chwile głodna, żadne jogurty owoce nie pomagają. .. muszę zjeść porządny obiad bądź kilka kanapek... jak mogę sobie poradzić z tym??

Babeczki ja mam w maju komunie starszej córki :) wyobrażacie to sobie? Będę wyglądac jak mały słonik... Już się widzę na posiadówce kilkugodzinnej :)

reklama
Paulina wolałabym aby mieli urodziny w innych najlepiej osobnych terminach:p
A w maju moje urodziny :D

co do jedzenia nie pomogę dla mnie może nie istnieć

Gabi e tam ja bym chciała aby w maju było wesele na które jesteśmy zaproszeni niż w lipcu. przynajmniej bym poszła i się trochę pobawiła ;) a Tak

Do góry