reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Ok mój T ma mi kupić jakiś serek wiejski bo nadal głodna a zjadłam 2 miski pieczarkowej. :) A najchętniej zjadlabym zapiekanke.

Czesc Joanka;)

reklama
Witaj Joanka ;)
ja dzis zjadlam 2 obiady i to 2 rownie niezdrowe :p nie bede wchodzic w szczegoly, ale wspomne tylko surowke coleslaw, kurczaka z rozna i frytki :szok:

Hehe dziewczyny ja ciagle bym mogła jeść i wszystko nawet nie zauważam jak już cos ładuje do buzi nawet jak wymiotowałam to zwymiotowałem i zaraz jadłam masakra ciekawe jak ja będę wyglądać :-)
Witaj Joanka [emoji8]

a jak dziewczyny u was z sylwestrem? Bo mnie małżonek namówił na bal sylwestrowy , tylko jakos nie wyobrażam sobie siedziec pół nocy a tym bardziej tańcowac tyle a z drugiej strony to siedzieć wiecej nie wypada i niewiem jak to będzie. Zgodziłam sie bo cała rodzina idzie i dałam sie namówic mam nadzieje że bedzę się czuła dobrze. A co do jedzenia to od tygodnia mam ochote na taki obiad ziemnieki , wątróbka drobiowa i kapusta kiszona i dzis w koncu sobie zrobiłam ale oczywiście drugi obiad dla córki bo ona wątróbki nie jada ale opłacąło się moje kubki smakowe zostały zaspokojone mmmm

Sylwcia i bardzo dobrze! Trzeba zaspokajać swoje potrzeby ;D
pkowalska Ty jednak jesteś niesamowita ;p

A co do sylwestra to my jeszcze planów nie mamy ale myślę, że wszelakie wyjścia z domu odpadają no chyba, że z psem bo ja go samego nie zostawię. W zeszłym roku przeżył swój pierwszy sylwester i nie podaliśmy mu nic na uspokojenie. Siedzieliśmy w domu bo ja na drugi dzień do pracy i tak. Pies trzymał się dzielnie, obserwował nawet fajerwerki na balkonie dopóki nie postanowił iść w kimę. Wtedy wybuch sztucznych ogni tak go wystraszył, że resztę sylwestra spędziliśmy na kanapie z psem pomiędzy nami schowanym pod kocem i trzęsącym się z strachu. ;/ W tym roku planuje coś mu podać i albo ktoś przyjdzie do nas albo my do kogoś ale z pod warunkiem, że z moim przybranym synem ;p

sylwciaa my idziemy gdzies na salę :) Chociaż też sobie nie wyobrażam bycia tam całą noc, tym bardziej że teraz do 22 ciężko jest mi wytrzymac :)

Właśnie zjadłam jogurt wiśniowy :)

Ja też mam psa ale co roku na sylwestra czy wychodzimy czy nie to moja mama go bierze do siebie bo mieszka w spokojnej okolicy gdzie nikt nie strzela. Ale wiem że sa psiaki które się boją bardzo i trzeba coś na uspokojenie podawać.

reklama
Widzę, że ucichło to zapytam czym się smarujecie dziewczyny o ile się już smarujecie?
Chodzi mi oczywiście o specyfiki na rozstępy ;)

Do góry