reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

1plus2 dzięki, zaraz wraca z pracy i zobaczę czy się nadaje do zabrania na usg ;-)

Ja generalnie jestem wybuchowa i jak znajomi połączą ciąże z jego obitą twarzą to się zaczną komentarze :-D

reklama
Judy super! Bardzo dobre wiesci dziś.

Ja "już"za 2 godz. Mam nadzieję, że lekarz mi nie zaśnie w trakcie ;)
A twarz męża konkretnie obita ale na szczęście nic nie przecięte.

Moja Zooo dzisiaj miała kiepski dzień. Obiadu niet, więc położyłam ją na drzemkę bo widać było, że jest mega zmęczona i tylko na rączkach chciała, a mi obiad na gazie bulgotał. Po pół godz. obudzila się z płaczem glodowym. Kolejne podejście do wczorajszego obiadu zakończone klęska, ale dzisiaj zrobiłam makaron bolognese, makaronu zjadła mega dużo, reszty nie tknela.
Teraz śpiewa sobie w łóżeczku. Ja idę obiadu dokładkę zjeść bom głodna.

Mamy starszakow czy wy też macie/mialyscie problem z tym że dziecko u babci je, a w domu nie chce jeść mimo że jest to samo? jakieś rady dla mnie?

reklama
Lilla może zmien jej naczynia żeby miała jakąś atrakcje? A może cos ja w domu rozprasza? Ja mam akurat małego glodomora który zje wszystko i w kazdej ilosci ale mial taki moment ze rozpraszal go tv i musiałam wszystko wyłączać.

Judy gratulacje :) a decyzje o cc musisz podjąć duzo wcześniej?

Franca czekamy na dobre wieści :)

Do góry