reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
Mowilam juz dzień dobry? Dzień dobry!
Ja wiem ze teraz to już wszystkie do końca wytrzymamy i nic złego się nie przydarzy.
Lecę się umyć bo od rana dopiero teraz dziecko dało mi luzu.

Jo79 super wieści!!! :)
Bardzo sie cieszę i z optymizmem zaciskam kciuki dalej :)

dzien dobry wszystkim!
Jestem w trakcie robienia kursu na prawo jazdy i dzisiaj jak przed przejściem puściłam pieszego przez zagapienie wjechał nam w tył inny kierowca.
Wstrząs aut był spory do tego stopnia ze uderzyłam głowa w zagłówek!
Nie ma żartów - jutro kupuje adapter na pasy dla ciężarnych, no wole nie ryzykować ucisku brzucha :/

Kulkaa dziękuje za troskę! :*
Brzuch mnie na szczęście nie boli, głowa lekko z tylu wlasnie, no ale szcześliwie to auto za nami jechało z niezbyt duża prędkością. Przestraszyłam sie nie na żarty i odtąd bede jeździła tylko w adapterze, bo nieuważnych kierowców niestety nie brakuje :/

Roxi szczęśliwe kurs juz skończony. To są każdy doszkalające, bo w przyszły wtorek mam juz egzamin ;)
Nie jest powiedziane za której razem zdam - to moje pierwsze podejscie, ale liczyłam ze jak tylko odbiorę prawo jazdy to zacznę jeździć... Teraz
mam obawy, tymbardziej ze bede przeciez jeździła z dziećmi. Ehhh :/
Liczyłam ze zła karta sie odwróci i nieszczęścia które mnie spotykają odpuszcza, ale jak widać ciagle cos :p

reklama
1plus2 dobrze, że generalnie nic ci nie jest. Popatrz na życie przez różowe okulary. Jesteś matką, nosisz w sobie cud, który się rozwija z zawrotną prędkością. Nie wiem czemu prędkość światła uważają za najszybszą skoro taki Robaczek rośnie szybciej!
Najgorszy jest strach, on paraliżuje myślenie. A prawko na pewno zdasz śpiewająco!

Do góry