reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co powiecie o Maclarenie?

Na Allegro juz są obnizki cen Maclarenów, XLR już za 1300 mozna kupić a XT za 1090zł...jeszcze poczekam, jak zejdzie poniżej 1000zł xt, to kupię...:-)

reklama
Nie wiem czy sie doczekasz szczerze powiedziawszy. Nikt raczej poniżej 1000 nie zejdzie, a nawet na pewno. Jeśli ktoś się zastanawia nad kupnem nowego maclarena, radze robic to w tym sezonie, bo od następnej kolekcji będzie o nie trudniej.

Pozdrawiam.

Szczerze ja też czekam aż zejdą jeszcze niżej a jak coś to wybiorę inny;-) Już są po ok 1000zł a niedawno kosztowały 1300;-) więc warto poczekać wprowadzą kolekcję 2010 to jeszcze bardziej zejdą z cen!a ja chcę czarny xt:tak: I tak są u nas o wiele droższe niż w uk!
myszor78jak ni emaca to jaki masz na oku? ja cossato diablo...może peg perego..

No...ceny lecą w dół - ten XT z przesyłką już za 1090 można kupić.
Ja myślałam tez o Diablo, ale oglądałam w sklepie i on jest bardzo duży, jak dla mnie chyba za bardzo, to naprawdę duża, długa i szeroka spacerówka....ale byłby nawet.
Wyjściem dla mnie będzie prawdopodobnie też Peg Perego, ale chyba model SI, bardzo fajniutki jest, na Youtube oglądałam jego mozliwości i bardzo bardzo mi sie spodobał.

Szczerze ja też czekam aż zejdą jeszcze niżej a jak coś to wybiorę inny;-) Już są po ok 1000zł a niedawno kosztowały 1300;-) więc warto poczekać wprowadzą kolekcję 2010 to jeszcze bardziej zejdą z cen!a ja chcę czarny xt:tak: I tak są u nas o wiele droższe niż w uk!
myszor78jak ni emaca to jaki masz na oku? ja cossato diablo...może peg perego..

Gdzie przykładowo?

Rok temu wiem,ze byly obnizki Maclarenow pod koniec roku. Moja kolezanka kupila w grudniu 2008 XLR za 800zl normalnie w sklepie.

Ja rozpatruje jeszcze jeden wozek - INGLESINE Trip.Mam gleboki wozek+ spacerowke i jak na razie sprawdza sie super.
Ciekawe jakie sa ich spacerowki -parasolki???
Musze koniecznie porownac Maclarena Quest i Inglesine Trip

ewelina975 dzieki za info o raczce w Quest. ja jestem wysoka i t dla nie dosc istotne,zeby raczka byly wysoko. Musze przejsc sie do sklepu i przymierzyc.

Róznica jest taka, że w Queście siedzenie rozkłada się tylko do pozycji półleżącej a w Tripie zupełnie na płasko, poza tym Trip jest naprawde wysoki. Oglądałam go w sklepie i chyba kolor Melone by mi pasował, ale ponoć kółka się strasznie tłuką na chodnikach....poza tym firma ponoc ok..no i cena lepsza..

Pielgrzym, na Allegro są już takie wózki...Pan nawet do mnie jeden napisał, że mi sprzeda XT z folią i śpiowrkiem za 1200.....

A ja Kasia szary chyba wolę ;-);-);-)

Rok temu wiem,ze byly obnizki Maclarenow pod koniec roku. Moja kolezanka kupila w grudniu 2008 XLR za 800zl normalnie w sklepie.

Rok temu poprosru te wózki były o wiele tańsze :tak: ja nie cały rok temu nabyłam XT za 880zł z allegro nie z żadnej przeceny . XLR mozna było kupic za 999 .. A te cenki jak sa ok 1100zł to myślę że już nie zleca w dół .
Ci ludzie co mają sklepy w necie sprzedają i normalnie .. a maclaren to szybko sprzedający się wózek i chętni za tyle się znajdą . Nowa kolekcja pewnie nas znowu zaskoczy cenami:szok:

Pielgrzym, na Allegro są już takie wózki...Pan nawet do mnie jeden napisał, że mi sprzeda XT z folią i śpiowrkiem za 1200.....

A ja Kasia szary chyba wolę ;-);-);-)

Folia jest zawsze w tym wózku i nikt Ci łaski nie robi . Wózeczek jesli można kupić teraz za 1100zł a dla przykładu powiem Ci że za śpiworek ze starszej kolekcji zapłaciłam w sklepie 137zł jakiś miesiąc temu . czyli nabywając wózek z allegro za 1100zł i śpiworek tam gdzie kupiłam za 137 by mi wyszło 1237zł
Więc gdzie tu ta promocja ?:-D:-D

reklama
Do góry