reklama
G
guest-1681834848
Gość
no dokładnie... Tym bardziej że no mąż nie ma możliwości siedzieć 24/7 w domu bo chodzi do pracy a mały cały czas do mamy chcę czy się przytulać czy bawićTo ja narazie bym sie nie przejmowala. Pojdz poprostu do innego ginekologa . Tez mam duphaston ,tez mam sie oszczedzac juz od 3 tyg a mam 16 miesieczna corke ,wazy 10 kg I normalnie jak jest potrzeba to ja podniose I usiade na sofie bo nie chce zeby czula sie odtracona
Mama23?????
Fanka BB :)
.
Mama23?????
No to tez moim zdaniem przy tym chociaz plamienie powinno wystapic . A ona opisuje tylko bole takie jakie wystepuja u kazdej na poczatku ciazyKosmówka się może odklejać. I wtedy faktycznie jest zagrożenie poronieniem, ale wtedy byą krwawiła.
No to zrozumiale . Jak masz mozliwosc to wciagu tygodnia umow sobie wizyte do kogos innegono dokładnie... Tym bardziej że no mąż nie ma możliwości siedzieć 24/7 w domu bo chodzi do pracy a mały cały czas do mamy chcę czy się przytulać czy bawić
G
guest-1681834848
Gość
dobrze postaram się dziękujeNo to tez moim zdaniem przy tym chociaz plamienie powinno wystapic . A ona opisuje tylko bole takie jakie wystepuja u kazdej na poczatku ciazy
No to zrozumiale . Jak masz mozliwosc to wciagu tygodnia umow sobie wizyte do kogos innego
Zazuu
Wygląda to na krwiaka podkosmówkowego i faktycznie kosmowka jest wtedy lekko odklejona. Takie krwiaki zdarzają się bardzo często i rzeczywiście podaje się na nie progesteron. Mój się powiększał z każdą wizyta, az był tal duży jak cały pęcherzyk ciążowy. 2 tygodnie lezenia, duphaston 3x2 i luteina 2x1 i na ostatniej wizycie po krwiaku został już tylko skrzep. Twój jest bardzo mały więc o ile nie będzie się powiększał to duphaston plus odpoczynek powinien wystarczyc
Zazuu
Kosmówka się może odklejać. I wtedy faktycznie jest zagrożenie poronieniem, ale wtedy byą krwawiła.
Nie zawsze
Mama23?????
Ale to nie lozysko ?Wygląda to na krwiaka podkosmówkowego i faktycznie kosmowka jest wtedy lekko odklejona. Takie krwiaki zdarzają się bardzo często i rzeczywiście podaje się na nie progesteron. Mój się powiększał z każdą wizyta, az był tal duży jak cały pęcherzyk ciążowy. 2 tygodnie lezenia, duphaston 3x2 i luteina 2x1 i na ostatniej wizycie po krwiaku został już tylko skrzep. Twój jest bardzo mały więc o ile nie będzie się powiększał to duphaston plus odpoczynek powinien wystarczyc
Zazuu
Ale to nie lozysko ?
Na tym etapie ciąży nie ma łożyska natomiast może ginekolog uprościł bo mu się nie chciało tłumaczyć co to kosmowka, a co to doczesna. Nie wiem lekarze lubią mówić różne rzeczy
reklama
Mama23?????
No to moja pierwsza wypowiedz nie byla mylna bo pisalam ja na wlasnym doswiadczeniu . Ale moim zdaniem I tak bym poszla na jej miejscu skontrolowac do innego ginekologaNa tym etapie ciąży nie ma łożyska natomiast może ginekolog uprościł bo mu się nie chciało tłumaczyć co to kosmowka, a co to doczesna. Nie wiem lekarze lubią mówić różne rzeczy
Podziel się: