k4s13k
Aktywna w BB
jestem subiektywna dlaczego ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to jest opinia subiektywna, napewno nie moja :-) ja wierzę, że są jeszcze faceci na tym świecie interesujący się swoimi dziećmi, ale jest wielu takich, którzy mają to gdzieś. :-(nie znam waszych sytuacji i nie wiem jak wam się układa z byłymi....ale jaki facet by nie był to on tez jest swiadom tego ze jest przede wszystkim ojcem! i nie wierze w to ze jest w stanie na zawsze odciąć się od dziecka i zapomnieć o jego istnieniu....
a nastawienie niektórych z was jest naprawdę bardzo negatywne a to przede wsztystim zle odbije się w przyszłości na dziecku....jeżeli nastawienie kobiety będzie ze tatuś jest PSEUDO tatuskiem to w niczym nie pomoze a sprawi ze facet naprawdę będzie się tak zachowywal!!
zazwyczaj facet sam sobie zapracował na złe nastawienie matki swojego dziecka. Ja tam jak ojciec dziecka przyjeżdza do małego to wychodzę z pokoju i nie wchodzę póki on nie wyjdzie lub jak mały zacznie mocno płakać. A pewna jestem tego, że gdyby syn nie mieszkał ze mną to i tak bym jeżdziła do dziecka co chwile i nie zwracała uwagi na nastawienie jego ojca do mnie. Jak zależy to się nie patrzy na nic innego.