I
ivaz
Gość
To twoi synowie są rdzennymi tak z dziada pradziada??aaaaaaaaaaa....to dlatego moje dzieci jak mowie do nich to wydaja mi sie czasem tepawe hahahaha :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To twoi synowie są rdzennymi tak z dziada pradziada??aaaaaaaaaaa....to dlatego moje dzieci jak mowie do nich to wydaja mi sie czasem tepawe hahahaha :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
no wiesz ..faktycznie nie dosc ze rodzeni tutaj i wychowywani czyli prawo ziemi obowiazuje jak najbardziej to jeszcze rdzenni z pradzada bo pradziadkowie cale zycie swoje tu spedzili i polowicznie mozna nazwac z dziada tez bo dziadkowie rowniez kawal swojego zycia poswiecili temu krajowi a babcia nawet tu pochowana wiec tak... masz racje!To twoi synowie są rdzennymi tak z dziada pradziada??
Pawimi ty nie Amerykanka, mi chodziło o tych rdzennych;-)
Czyli o Indian ;-)
A jeśli chodzi o ta aferę, to chyba wystarczy rozkładać wózek samemu bez pomocy dziecka Co każda z nas i tak robi
oj chyba raczzej nie....bo pomimo dosc prymitywnie dla nas wygladajacej oprawy ci ludzie wykazywali sie madroscia o stokroc wieksza niz nie jeden wspolczesny czlowiek....Czyli o Indian ;-)
debilizm rodzicow byl udowodniony wielokrotnie w tym kraju...no coz jesli ludzie maja zbyt wygodnie w zyciu i podane wszystko na tacy pod nosek to niestety ale szare komorki moga przestac pracowac.W artykule tym pokazany jest debilizm rodziców, a nie wadliwe wózki.
oj chyba raczzej nie....bo pomimo dosc prymitywnie dla nas wygladajacej oprawy ci ludzie wykazywali sie madroscia o stokroc wieksza niz nie jeden wspolczesny czlowiek....
debilizm rodzicow byl udowodniony wielokrotnie w tym kraju...no coz jesli ludzie maja zbyt wygodnie w zyciu i podane wszystko na tacy pod nosek to niestety ale szare komorki moga przestac pracowac.
a pokazywal jej ktos kiedys filmik chociazby na youtube dokladnie ukazujacy co sie dzieje z malym dzieckiem nieodpowiednio zabezpieczonym podczas wypadku? Moze warto jej zafundowac taka pokazowke to szare komorki pobudzi nieco? Moj blisko 7 letni syn jezdzi ciagle w foteliku z isofixem i zapiety pieciopuntkowym krzyzakiem.....chyba bezpieczentwo dzieci raczej nie ma ceny co? bo ja moge tydzien nie jesc zeby tylko dzieci mialy zapewnione to co powinny.a co do debilizmu to wszędzie istnieje, moja koleżanka dla przykładu wozi dzieciaka (10 m-cy) w siedzisku spacerówki w samochodzie, bo szkoda jej kasy na fotelik ale za tydzień leci do Egiptu - ot paradods taki